АНЦ
star_on

Катетер внутрішньовенний Унофлон G24

Ігар ТОВ
Артикул: 44749
Катетер внутрішньовенний Унофлон G24
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 2.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваIGAR
Кількість в упаковці1 шт
ВиробникІгар ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаКанюля (катетер) внутрішньовенна

Опис

Внутрішньовенний катетер UNOFLON (розмір G24 жовтий) виготовлений із високоякісного тефлону. Він має унікальну біосумісність. Катетер оснащений ін'єкційним портом та крильцями для надійної фіксації. Атравматична голка зводить до мінімуму ризик травми судинної стінки. Інструмент стерилізується оксидом етилену. Не потребує використання голки.

Технічні характеристики

Катетер із ПТФЕ, голка з нержавіючої сталі; має додатковий ін'єкційний порт та крила для фіксації катетера; голка зі зворотним перетином та гладким скосом; висока біосумісність при тривалому використанні; не викликає алергії; колірне кодування кришки ін'єкційного порту для легкої ідентифікації розмірів; одноразове використання; стерилізується окисом етилену.

Переваги

тонкі стінки канюлі забезпечують оптимальну швидкість інфузії; ідеальне співвідношення катетера та голки забезпечує безпечну венепункцію та зводить до мінімуму ризик пошкодження вени; ультрагостра голка з точно обробленим наконечником забезпечує точну пункцію та максимально м'яке введення розчинів; гладка та м'яка поверхня канюлі знижує ризик венозного тромбозу та запалення; крильця знижують ризик бактеріальної інфекції за рахунок виключення контакту задньої втулки катетера зі шкірою; додатковий ін'єкційний порт із ковпачком може бути відкритий без ризику інфікування при випадковому контакті.

Інструкції із застосування

Перед використанням слід візуально перевірити цілісність упаковки. Не використовуйте, якщо індивідуальна упаковка відкрита або пошкоджена. Не намагайтеся вставити частково або повністю втягнуту голку. Чи не розрізайте катетер. Не використовуйте ножиці. Для фіксації катетера на місці рекомендується використовувати спеціальний пластир для фіксації внутрішньовенних катетерів.
Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 04.09.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Катетер внутрішньовенний Унофлон G24 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Катетер внутрішньовенний Унофлон G24?

9.1 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Катетер внутрішньовенний Унофлон G24.

У чому особливості товару Катетер внутрішньовенний Унофлон G24?

Катетери (канюлі) та зонди Катетер внутрішньовенний Унофлон G24. Відноситься до Катетеры (канюли) и зонды

Які відгуки у товару Катетер внутрішньовенний Унофлон G24?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.