Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Канюля внутрішньовенна з ін'єкційним клапаном Medicare g18

Допомога-1
Артикул: 44307
Канюля внутрішньовенна з ін'єкційним клапаном Medicare g18
Написати відгук
7.2 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 0.07грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 2.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваMEDICARE
ВиробникДопомога-1
Країна виробництваУкраїна
ФормаКанюля (катетер) внутрішньовенна

Інструкція Канюля внутрішньовенна з ін'єкційним клапаном Medicare g18

Опис

Пристрій, за допомогою якого до системи кровообігу (в периферичні вени) людини вводяться лікарські засоби.

Характеристики

трубка катетера виготовлена ​​з напівпрозорого політетрафторетилену (PTFE, Teflon) або фторетиленпропілену (FEP) – матеріали з дуже високим рівнем біологічної сумісності. Катетери виготовлені з PTFE/FEP, добре ковзають і становлять мінімальну небезпеку для тромбоутворення; ковпачок голки – поліпропілен. Канюля голки, камера зворотного струму та крильця - поліпропілен; голка виготовлена ​​з аустенітної медичної сталі із тригранним загостренням голки; бічний ін'єкційний клапан для додаткових внутрішньовенних введень; ін'єкційний клапан має колірне кодування розміру; крильця гнучкі для чіткої фіксації канюлі; наявність гідрофобного фільтра в камері зворотного струму канюлі робить канюлю абсолютно безпечною щодо контакту медичного персоналу з кров'ю хворого, що містить віруси гепатиту або СНІДу; прозора камера зворотного відтоку крові для контролю правильної постановки голки у вені; спеціальна заглушка захищає від контакту із кров'ю пацієнта; рентгенконтрастна смужка для контролю положення канюлі у кровоносній судині; плавний перехід між катетером та голкою-провідником; стерильна, апірогенна, нетоксична; для одноразового використання.
Розмір Кодування кольором розміру Внутрішній діаметр Зовнішній діаметр Довжина (мм) Швидкість потоку (мл/хв) Призначення
18G Зеленый 0,9 1,3 45 80 Для дорослих

Спосіб застосування

Для введення необхідних внутрішньовенних розчинів намагайтеся використати найменший розмір канюлі. Продезінфікуйте місце проколу кровоносної судини. Переконайтеся в цілісності блистер-пакування канюлі, а також у тому, що термін придатності виробу не закінчився. Зніміть захисний ковпачок голки та під гострим кутом введіть голку у периферичну вену. Переконайтеся, що кров надходить у камеру зворотного струму. Це засвідчує правильність пункції. Введіть катетер у вену і обережно видаліть голку. Не намагайтеся повторно ввести частково або повністю витягнуту голку. Не натискайте пальцем на вену в місці введення або над катетером. Це може призвести до розбризкування крові. Підключіть до канюлі систему для введення інфузійних розчинів, шприц або закрийте заглушкою Луєр лок. Утилізуйте голку у відповідний контейнер. Зафіксуйте канюлю за допомогою пластиру. У внутрішньовенну канюлю з портом лікарські засоби можуть вводитись безпосередньо через порт за допомогою шприца. Якщо порт не використовується, він має бути закритий ковпачком. Регулярно перевіряйте місце пункції вени на наявність будь-яких реакцій. Після закінчення маніпуляції канюлю утилізуйте відповідно до встановлених норм.

Термін придатності

5 років.

Упаковка

Індивідуальна упаковка.

Виробник

ТОВ "Допомога-1", Україна.

Поширені запитання