star_on

Канюля назальная одноразового використання Medicare для дорослих

Допомога-1
Артикул: 49706
Канюля назальная одноразового використання Medicare для дорослих
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваMEDICARE
Кількість в упаковці1 шт
ВиробникДопомога-1
Країна виробництваУкраїна
ФормаКатетер носовий

Опис

Назальна канюля Medicare (для дорослих) – використовується при кисневій терапії. Може використовуватися не лише у лікарні, а й удома.

Переваги

індивідуальна упаковка; Забезпечує постійну подачу кисню; краю канюлі гладкі, округлої форми, виключається ризик ушкодження слизової оболонки носа; менш помітна і зручніша, ніж киснева маска; дозволяє контролювати стан пацієнта; дозволяє приймати їжу та розмовляти під час терапії; Маска легко фіксується на носових перебігах пацієнта шляхом регулювання довжини петлі.

Призначення

Для кисневої терапії з короткочасною та тривалою назальною подачею кисню, кисню низької концентрації пацієнтам з помірною гіпоксією, від концентратора кисню до пацієнта.

Увага

Лише для одноразового використання; продукт має використовуватися лише кваліфікованим медичним персоналом; Не використовуйте, якщо упаковка пошкоджена; Використовувати відразу після відкриття упаковки.

Спосіб застосування

Вставте назальні штирі у носові ходи пацієнта; Прикріпіть кисневі трубки за вухами пацієнта; Закріпіть їх таким чином, щоб пацієнт почував себе комфортно; Підключіть кисневу лінію до джерела кисню; Встановіть швидкість потоку кисню відповідно до призначення, при цьому обсяг кисню повинен становити 2 літри за хвилину, концентрація кисню повинна бути не менше 30-35%; Утилізуйте після використання відповідно до правил.

Характеристики

трубка канюлі виготовлена з напівпрозорого полівінілхлориду; прямі назальні штирі із м'яких термопластичних полімерів; Термопластичні носові штирі не викликають дискомфорту у пацієнта; довжина назальної лінії 210 см; розміри зубів для дорослих: зовнішній діаметр носових зубців 5,0 мм; внутрішній діаметр носових зубів 28 мм; інтервал між двома лініями носових зубів 14 мм.
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 05.09.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Канюля назальная одноразового використання Medicare для дорослих на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Канюля назальная одноразового використання Medicare для дорослих?

25.1 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Канюля назальная одноразового використання Medicare для дорослих.

У чому особливості товару Канюля назальная одноразового використання Medicare для дорослих?

Катетери (канюлі) та зонди Канюля назальная одноразового використання Medicare для дорослих. Відноситься до Катетеры (канюли) и зонды

Які відгуки у товару Канюля назальная одноразового використання Medicare для дорослих?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.