Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Кальцій Д3 детрікал таблетки жувальні №60

Sirio Co., LTD
Артикул: 1055231
Кальцій Д3 детрікал таблетки жувальні №60
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваКальцій D3
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникSirio Co., LTD
Країна виробництваКитай
ФормаЖувальні таблетки
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Кальцій Д3 детрікал таблетки жувальні №60

Склад

Кальцію карбонат - 1250 мг; холекальциферол (вітамін Д3) - 400 МО; допоміжні речовини: сахароза, гіпромелоза, сорбітол, аспартам, яблучна кислота, помаранчевий ароматизатор, стеарат магнію, діоксид кремнію

Опис

Кальцій Д3 "Детрікал" регулює обмінні процеси в організмі за участю кальцію і фосфору і поповнює нестачу кальцію, який бере активну участь у формуванні кісток і зубів, в процесах згортання крові, у регуляції нервової провідності та м'язових скорочень. Додаткове надходження кальцію і вітаміну Д3 в організм регулює процеси продукції паратиреоїдного гормону щитовидної залози, що перешкоджає вимиванню кальцію з кісток.

Застосування біологічно активної добавки Кальцій Д3 "Детрікал" показано при низькому вмісті кальцію і вітаміну Д3 в організмі, а також для комплексного лікування остеопорозу.

Показання

Сприяє нормалізації функціонування опорно-рухового апарату; допомагає при травмах і переломах кісток; запобігає остеопорозу, карієс; випускається у формі жувальних таблеток з апельсиновим смаком.

Спосіб застосування та дози

Дорослим і дітям, старше 7 років, - по 1 жувальній таблетці 3 рази на день; дітям від 4 до 7 років - по 1 таблетці в день.

Упаковка

60 жувальних таблеток в контейнері.

Виробник

Сіріо Фарма Ко. Лтд., Китай

Поширені запитання