Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Калоприймач 17455 alterna №30 стоміческій відкритий прозорий вирез.10-70 мм

Колопласт
Артикул: 1050471
Калоприймач 17455 alterna №30 стоміческій відкритий прозорий вирез.10-70 мм
Написати відгук
2013.4 грн
Упаковка
1
штук
0
грн на бонусний рахунок+ 20.13грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 1.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваColoplast
ВиробникКолопласт
Країна виробництваДанія
ФормаКалоприймачі
Первинна упаковкаштук

Інструкція Калоприймач 17455 alterna №30 стоміческій відкритий прозорий вирез.10-70 мм

Опис

Калоприймач Coloplast (Колопласт) однокомпонентний прозорий має отвір в пластині калоприймача який вирізається від 10 до 70 мм.

Завдяки прозорому мішку калоприймача можна спостерігати за стомою, і вмістом мішку, контролювати правильність вирізаного отвору.

Підкладка калоприйомнику складається з м'якого нетканого матеріалу, що дозволяє шкірі під калоприйомником не пітніти і оберігає її від роздратування.

Пластина калоприймач Алтерна складається з двошарового адгезиву спиралевидної структури. Світлий адгезивний шар є абсорбуючим, зберігає нормальний стан шкіри і рівень рН. Темний адгезивний шар забезпечує надійне приклеювання. Таке поєднання адгезивів дозволяє забезпечити надійний захист шкіри від агресивного впливу кишкового відокремлюваного, а також безболісно відклеюватися калоприймачу.

У комплекті з калоприймачами йдуть м'які затиски для випускного отвору. Для закріплення затиску необхідно зняти захисне покриття і приклеїти до випускного кінця калоприйомнику, відступивши кілька сантиметрів від краю. Затиск який сам клеїться дреніруючих калоприймачів надійний, зручний і гігієнічний.

При заповненні калоприймач калловими масами на 1/3 необхідно проводити спорожнення мішка.

Використання

Необхідно вирізати отвір в пластині калоприймача за формою і розміром стоми. Зніміть захисне покриття з пластини калоприймача, для того щоб забезпечити приклеювання пластини до шкіри. При цьому зверніть увагу, що випускний отвір калоприймача має бути закритим. Переконайтеся, що шкіра навколо стоми чиста і суха. Для приклеювання калоприймача, розмістіть пристрій клейкою пластиною до тіла. Акуратно надягніть калоприймач і легко притисніть пластину калоприймача до шкіри. При наповненні мішка каловими масами більше ніж на 1/3 необхідно провести випорожнення. Для цього відкрийте вихідний отвір калоприймача і спорожніть мішок. Протріть випускний отвір калоприймача чистою серветкою від залишків вмісту і заново закрийте. Для запобігання попаданню калових мас на шкіру необхідно використовувати захисну пасту-герметик.

Поширені запитання