Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Інтимна гель-змазка Durex intense orgasmic 10 мл

Рекітт Бенкізер
Артикул: 1045997
Інтимна гель-змазка Durex intense orgasmic 10 мл
5.0
345.0 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 3.45грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 10.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваDurex
ВиробникРекітт Бенкізер
Країна виробництваВеликобританія
ФормаГель-змазка

Інструкція Інтимна гель-змазка Durex intense orgasmic 10 мл

Склад

Вода, пропіленгліколь, гліцерин, гідроксиетилцелюлоза, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, ароматизатор, бензойна кислота, гідроксид натрію.

 

Опис

Гель для посилення жіночого оргазму Durex® Intense Orgasmic на водній основі зі стимулюючим компонентом. Декілька крапель на клітор під час попередніх ласк, і, завдяки особливому поєднанню компонентів, жінка відчує яскраві, приємні та хвилюючі враження, які підвищать чутливість її інтимних зон.

Дарує хвилюючі відчуття потепління, охолодження та ніжного поколювання. Посилює чутливість її інтимних зон для ще більшого задоволення. Близько 20 використань в одному флаконі!

Протипоказання

Уникайте потрапляння в очі, на ушкоджену шкіру або рани.

Якщо гель викликає подразнення, припиніть використання. Зверніться до лікаря, якщо подразнення зберігається. Проконсультуйтеся з лікарем щодо використання в період вагітності або годування груддю.

Не є лубрикантом. Не є харчовим продуктом. Підходить для використання з виробами із латексу. Без запаху. Не містить парабенів.

Спосіб застосування та дози

Вийміть гель з коробки. Зніміть ковпачок з флакона, поверніть верхню частину на чверть оберту і натисніть на помпу кілька разів. Під час першого використання може знадобитися до 10 натискань до виходу продукту. При наступному використанні потрібний об’єм вдасться отримати швидше. Ніжними дотиками нанесіть на клітор та інтимні зони лише 2 - 3 краплі гелю (близько 20 використань в одному флаконі). Оскільки однакових людей не буває, Вам може вистачити і двох крапель, а може знадобитися і більше. Не поспішайте і приділіть час, щоб зрозуміти, як Ваше тіло реагує на гель для інтимного застосування Durex® Intense Orgasmic і отримайте від нього максимальний ефект.

Термін придатності

2 роки.

Використовувати протягом 6 місяців після відкриття флакона.

Дата закінчення терміну придатності і партію виробництва див. на упаковці.

Дата виготовлення: за 2 роки до дати зазначеної на упаковці.

Умови зберігання

Зберігати при кімнатній температурі в недоступному для прямих сонячних променів і захищеному від вологи місці. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка

10 мл у флаконі в картонній коробці.

Виробник

Реккітт Бенкизер Хелскер Мануфактуринг, Таїланд

Поширені запитання