АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Інтенсивний бальзам для обличчя і тіла SVR Topialyse Baume для сухої і чутливої шкіри 400 мл

Lab. SVR
Артикул: 1049231
Інтенсивний бальзам для обличчя і тіла SVR Topialyse Baume для сухої і чутливої шкіри 400 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваSVR
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникLab. SVR
ФормаБальзами
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Миттєво зволожує та живить шкіру, відновлює гідробаланс, знімає подразнення, почервоніння, сухість та стягнутість, усуває свербіж та печіння.

Інтенсивний бальзам Топіаліс легко наноситься та діє з перших хвилин, добре вбирається та не викликає почуття дискомфорту. Він не забруднює одяг та постільна білизна. Олія насіння бавовни 10% - відмінне джерело масел омега 3-6-9, які активно пом'якшують та живлять дерму. Пом'якшувальні речовини 46% ефективно регенерують пошкоджену шкіру. Кокосова олія 6%, що містить омега 6-9, поповнює шкіру необхідними поживними речовинами, пом'якшує та підвищує пружність. Олія бабасу миттєво заповнює вологу, чудово проникає в нижні шари дерми та діє на клітинному рівні. Ніацинамід 4% усуває дискомфорт, печіння та свербіж. Фосфоліпіди мають розслаблюючу та заспокійливу дію.

Властивості

Зволожує та живить шкіру. Відновлює гідробаланс. Заспокоює подразнення. Знімає сухість та стягнутість.

склад

Aqua (очищена вода), gossypium herbaceum (бавовняна) олія насіння, hexyldecyl stearate, caprilyic/capric trigelyceride, cocos nucifera (кокосова) олія, niacinamide c10-18 triglycerides, glycerin, c12-16 alcohols, glycerin, c12-16 alcohols, гліцерил стеарат цитрат, альфа-глюкан олігосахарид, токоферил ацетат, 12-гександіол, каприліл гліколь, гідрогенізований лецитин, пальмітинова кислота, пентиленгліколь, ксантамова камедь.

Спосіб застосування

На попередньо очищену шкіру нанесіть оптимальну кількість бальзаму. Поступово розподілити, втираючи масажними рухами. Особливу увагу слід приділити пошкодженим ділянкам.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 11.06.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Інтенсивний бальзам для обличчя і тіла SVR Topialyse Baume для сухої і чутливої шкіри 400 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Інтенсивний бальзам для обличчя і тіла SVR Topialyse Baume для сухої і чутливої шкіри 400 мл?

709.3 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Інтенсивний бальзам для обличчя і тіла SVR Topialyse Baume для сухої і чутливої шкіри 400 мл.

У чому особливості товару Інтенсивний бальзам для обличчя і тіла SVR Topialyse Baume для сухої і чутливої шкіри 400 мл?

Засоби при екземі та шкірних захворюваннях Інтенсивний бальзам для обличчя і тіла SVR Topialyse Baume для сухої і чутливої шкіри 400 мл. Відноситься до Средства при экземах и кожных заболеваниях

Які відгуки у товару Інтенсивний бальзам для обличчя і тіла SVR Topialyse Baume для сухої і чутливої шкіри 400 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.