star_on

Інтеллан капсули №20

Хербіон Пакистан
Артикул: 23177
Інтеллан капсули №20
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваІнтеллан
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникХербіон Пакистан
Країна виробництваПакістан
ФормаКапсули
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Інтеллан - покращує кровообіг у головному мозку, що проявляється зменшенням відчуття втоми. М’який нейростимулювальний ефект послаблює відчуття тривожності та допомагає при лікуванні підгострих депресивних станів.Застосувається при -  ослаблення пам’яті, хронічні стресові ситуації, нервове напруження та втома, порушення концентрації уваги та дезорієнтація, функціональна розумова недостатність, запаморочення, порушення відчуття рівноваги, тривожний стан, депресія – у складі комплексної терапії або як допоміжний засіб.

Cклад

діючі речовини: 1 капсула містить: гінкго дволопатевого листя сухого екстракту (Ginkgo biloba) (4:1) (екстрагент вода) 50 мг, центелли азіатської трави сухого екстракту (Centella asiatiса) (4,17:1) (екстрагент вода) 120 мг, херпестису моніери трави сухого екстракту (Herpestis monniera) (4,17:1) (екстрагент вода) 30 мг, коріандру посівного насіння сухого екстракту (Coriandrum sativum) (4:1) (екстрагент вода) 50 мг, амомуму шилоподібного плодів сухого екстракту (Amomum subulatum) (4:1) (екстрагент вода) 50 мг, ембліки лікарської плодів сухого екстракту (Emblica officinalis) (4:1) (екстрагент вода) 100 мг; допоміжна речовина: тальк.

Протипоказання

Підвищена чутливість (алергія) до будь-якого компонента препарату.

Спосіб застосування

Препарат приймати внутрішньо після їди. Дорослим по 1 капсулі 2 рази на добу зранку та ввечері після їжі. У випадках порушення сну рекомендується приймати препарат як мінімум за 3 години перед сном. Курс лікування 3 місяці. При тривалій терапії бажано робити перерву терміном 3 тижні через кожні 3 місяці лікування.

У випадку, якщо симптоми захворювання не минають або погіршуються, слід звернутися за консультацією до лікаря.

Особливості застосування

Перші ознаки поліпшення виникають через 1 місяць після початку лікування. Рекомендується уважно спостерігати за пацієнтами, які приймають препарати, що метаболізуються цитохромом Р450 ЗА4. Відомості про зловживання Гінкго білоба (EGb 761) відсутні. За фармакологічними характеристиками препарату Гінкго білоба (EGb 761) не має потенціалу зловживання. При прийомі Інтеллану перед сном можливі порушення сну.

Перед початком лікування препаратом слід переконатися, чи не є патологічні симптоми, які спостерігаються, наслідком основного захворювання, яке потребує спеціального лікування.

Перед початком застосування препарату Гінкго необхідно проконсультуватися з лікарем пацієнтам з підвищеною схильністю до кровотечі (геморагічний діатез), пацієнтам, які лікуються препаратами, що перешкоджають згортанню крові, лікарськими засобами для зниження рівня цукру у крові, препаратами для зниження артеріального тиску.

При виявленні підвищеної чутливості до компонентів препарату слід припинити застосування лікарського засобу.

Вагітні

Цей лікарський засіб слід застосовувати переважно пацієнтам літнього віку, ризик вагітності у яких відсутній. З огляду на відсутність відповідних клінічних даних, застосування цього засобу не рекомендується у період вагітності або годування груддю.

Діти

Не застосовувати дітям.

Водії

Прийом препарату впливає на здатність керувати автотранспортом та працювати з точними механізмами (можливе послаблення уваги), тому слід уникати управління автотранспортними засобами або потенційно небезпечними приладами.

Передозування

Передозування малоймовірне. Повідомлень щодо випадкового передозування не надходило.

При передозуванні лікарського засобу можуть виникнути диспептичні розлади, порушення свідомості та головний біль. Лікування симптоматичне.

Побічні ефекти

з боку травної системи: розлади травлення; диспепсія; діарея; абдомінальний біль;нудота, блювання; з боку імунної системи: реакції гіперчутливості, включаючи ангіоневротичний набряк, кропив’янку, задишку; з боку серцево-судинної системи: артеріальна гіпертензія; з боку шкіри: запалення шкіри, почервоніння, набряк, висип, свербіж, екзема; з боку нервової системи: головний біль, запаморочення, синкопе (у тому числі вазовагальне).

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25°С.

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 10.04.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Інтеллан капсули №20 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Інтеллан капсули №20?

109.1 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Інтеллан капсули №20.

У чому особливості товару Інтеллан капсули №20?

Препарати для поліпшення мозкового кровообігу Інтеллан капсули №20. Відноситься до Препараты для улучшения мозгового кровообращения

Які відгуки у товару Інтеллан капсули №20?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.