Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Інос K2+D3+Ca саше 2г №20

ЗДРАВО ТОВ
Артикул: 1059630
Інос K2+D3+Ca саше 2г №20
Написати відгук
522.4 грн
Упаковка
1
пакет
0
грн на бонусний рахунок+ 5.22грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 24.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваІнос K2+D3+Ca
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
ВиробникЗДРАВО ТОВ
Країна виробництваСловенія
ФормаПорошки та гранули
Первинна упаковкапакет
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Інос K2+D3+Ca саше 2г №20

Склад

активні речовини: мікронізована кальцієва сіль ортофосфатної кислоти (вкрита соєвим лецитином), VitaMK7 ( вітамін К2 менахінон-7), вітамін D3 (вододисперсні гранули холекальферолу).   допоміжні речовини: наповнювач мальтодекстрин кукурудзяний.   Інгредієнти: елементарний кальцій (країна походження - Іспанія) - 250,0 мг; вітамін К2 (менахонін-7) (країна походження – Італія) - 5,0 мкг; вітамін D3 (країна походження - США) - 5,0 мкг (200МО). Продукт містить джерело або залишки соєвих бобів та продуктів з них.   Не містить барвників, консервантів та ароматизаторів.

Лікарська форма

Саше для дітей з 3-х місяців для поліпшення функціонування опорно-рухового апарату в період зростання. Дієтична добавка.

Фармакологічні властивості

Комбінація діючих речовин запобігає аліментарну недостатність в період формування опорно-рухового апарату у дітей та відновлення балансу процесів руйнування і побудови кісткової тканини.

Кальцій бере участь у формуванні кісткової тканини, мінералізації зубів, регулюванні процесів нервової провідності та м’язових скорочень. Мікронізована кальцієва сіль ортофосфатної кислоти - одне з найкращих джерел кальцію природного походження завдяки мікроінкапсульованій технології та високій біодоступності.   Вітамін D3 покращує всмоктування та засвоєння кальцію в кишечнику. Також вітамін D регулює кількість кальцію в крові, приймає участь у синтезі остеокальцину, сприяє формуванню та нормальному функціонуванню опорно-рухового апарату.   Вітамін К2 - важливий кофермент метаболізму кальцію, забезпечує взаємодію кальцію та вітаміну D3, завдяки чому покращується структурно-функціональний стан кісткової тканини. Вітамін К активує остеокальцин, що сприяє затримці кальцію в кістках та запобігає відкладанню кальцію в нирках, м’яких тканинах, суглобах та стінках судин.

Показання

Дієтична добавка може бути рекомендована лікарем як додаткове джерело кальцію та вітамінів ( K2 та D3) для запобігання можливої аліментарної недостатності в період формування опорно-рухового апарату у дітей.

Може застосуваватись за рекомендацією лікаря у разі: дефіциту кальцію та вітамінів К2 та D3; ризику розвитку та порушення формування опорно-рухового апарату ( в тому числі патології розвитку кульшового суглобу, стопи, хребта); порушення структурно-функціонального стану кісткової тканини та зубів.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів.

Особливості застосування

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

Дітям з 3-місячного віку по 1-2 саше на добу. Перед застосуванням вміст 1 саше необхідно розчинити у невеликій кількості води або грудному молоці. При необхідності лікар може збільшити рекомендовану дозу.   Термін вживання: 1-3 місяці, в подальшому визначається лікарем індивідуально.

Діти

Застосовувати дітям з 3 місяців.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, чистому, закритому приміщенні від +15С до +25 С, захищеному від пошкоджень, вологи, морозу, прямих сонячних променів, джерел тепла та недоступному для дітей місці.

Упаковка

20 саше по 2,0 г в картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

ФармаЛінеа Лтд"(Словенія).

Поширені запитання