Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Інгалятор компресорний Paramed Compact Plus

Інгалятор компресорний Paramed Compact Plus
Написати відгук
1203.3 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 12.03грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 28.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

№1
в категорії
Торгова назваParamed
ВиробникDongguan Aidisy Machinery & Electronic Equipment
Країна виробництваКитай
ФормаІнгалятор компресорний (небулайзер)

Інструкція Інгалятор компресорний Paramed Compact Plus

Опис

Компресорний інгалятор «Paramed Compact+» - це зручний небулайзер для домашньої терапії різних хвороб, пов'язаних із дихальною системою (хронічні запальні процеси, астми, гострі респіраторні захворювання, риніти, алергії та інші).

Особливості

Швидкість, з якою розбризкується фармпрепарат у небулайзері, становить 0,3 мл за хвилину. Від швидкості безпосередньо залежить тривалість процедури: що вона вище, тим коротше буде терапія, що дуже важливо при наданні допомоги дітям. Залишковий обсяг – всього 0,8 мл, що свідчить про практично повне використання медикаменту.

Розмір розпилюваних дрібних частинок ліків у небулайзері - 3 мкм. Значення менш ніж п'ять мкм свідчить про те, що інгаляції будуть ефективні не тільки для ротової порожнини, горла, а й для верхніх шляхів дихання, бронхів, трахеї. Такого розміру частинки може досягти навіть альвеол. Маленький розмір дрібнодисперсних частинок особливо важливий при терапії бронхіальної астми та бронхіту з обструкцією.

Місткість ємності для лікарського засобу в даній моделі дозволяє використовувати до 6 мл медикаменту. Цього достатньо для проведення повноцінної процедури інгаляції без перерви на додавання препарату.

Компресорний небулайзер дозволяє впорскувати медикаментозний засіб у режимі природного дихання, що є найбільш комфортною процедурою.

Тривалість робочого часу інгалятора обмежена значенням 20 хвилин. Перерва – удвічі довше. Цього достатньо однократного впорскування.

Крім самого небулайзера стандартну комплектацію інгалятора входять маска для здійснення дитячих інгаляцій, спеціальний загубник для інгалювання дорослим і діткам, трубка для проведення повітря.

Характеристики

Гарантія: 2 роки.

Інгаляція в режимі природного дихання.

Швидкість розпилення: 0,3 мл/хвилину.

Середній розмір часток: 3 мкм.

Потужність повітря: 8 літрів за хвилину.

Час роботи приладу/перерва: 20/40 хвилин.

Маса приладу: 1,2 кг.

Об'єм резервуару для лікарського препарату: 2-6 мл.

Залишковий обсяг: трохи більше 0,8 мл.

Умови зберігання

Зберігати за кімнатної температури.

Упаковка

У картонній упаковці.

В комплект входить: небулайзер, маска дитяча., маска доросла, повітряні фільтри (5 шт.), повітряна трубка, інструкція, гарантійний талон.

Виробник

Dongguan Aidisy Machinery & Electronic Equipment Co., Ltd, China.

Поширені запитання