Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Інгалятор компресорний Paramed Assistant

Інгалятор компресорний Paramed Assistant
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 11.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваParamed
ВиробникDongguan Aidisy Machinery & Electronic Equipment
Країна виробництваКитай
ФормаІнгалятор компресорний (небулайзер)

Інструкція Інгалятор компресорний Paramed Assistant

Опис

Компресорний інгалятор «Paramed Assistant» - це сучасне обладнання компресорного типу для проведення інгаляторнимі процедур, допомагає справлятися із захворюваннями дихальної системи дітей і дорослих.

Комплектація

гарантійний талон; інструкція; загубник; доросла маска; дитяча маска; комплект фільтрів; повітрявідвідна трубка; небулайзерная камера.

Характеристики

Швидкість розпилення: 0,3 мл/хвилину; Середній розмір частинок: 3,0 мкм; Продуктивність потік повітря: 8 літрів в хвилину; Час роботи приладу/перерва: 20/40 хвилин; Маса приладу: 1,55 кг; Обсяг резервуара для лікарського препарату: 2-6 мл; Остаточний обсяг: не більше 0,8 мл.

Особливості

Швидкість розбризкування дрібних частинок ліки в даній моделі становить 0,3 мл/хвилину. Це оптимальна швидкість для проведення інгаляцій на дому.

Даний небулайзер має компресорний тип. Він відрізняється від ультразвукових і мембранних приладів своєю практичністю, більшою функціональністю і можливістю забезпечувати проведення процедур з дітьми грудного віку та тяжкохворими людьми.

Небулайзер має досить високу швидкість струменя утвореного аерозолю - 8 мл в хвилину. Це означає, що даний небулайзер дозволяє проводити процедуру інгалірованіе органів дихання протягом короткого часу. Це особливо важливо, коли лікування необхідно для маленьких дітей, яких важко утримати на одному місці протягом тривалого періоду часу.

Середній показник розміру дрібних частинок, що розпилюється лікарського препарату становить 3 мікрометра, що підтверджує унікальну можливість за допомогою даного інгалятора не тільки лікувати захворювання порожнини рота, але і доставляти ліки більш глибоко - в верхні дихальні шляхи (гортань, носоглотку), а також в бронхи та трахею .

Резервуар для медикаментозного препарату в даній моделі інгалятора дозволяє залити в небулайзер до 6-ти мл ліки, що досить для проведення однієї процедури. Остаточний обсяг становить не більше 0,8 мл.

Небулайзер здатний активно використовуватися протягом періоду часу, рівного 20-ти хвилинах. Перерва в роботі інгалятора необхідний - 40 хвилин.

Маса інгалятора - трохи більше півтора кілограмів, він легкий і зручний в домашньому використанні.

Виробник

DONGGUAN AIDISY MACHINERY, Китай.

Поширені запитання