АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Інгалятор компресорний дитячий Rossmax NF60 Dog Kids

Rossmax
Артикул: 1044051
Інгалятор компресорний дитячий Rossmax NF60 Dog Kids
Написати відгук
2084.9 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 20.85грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 23.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваRossmax
Кількість в упаковці1 шт
ВиробникRossmax
Країна виробництваТайвань
ФормаІнгалятор компресорний (небулайзер)

Опис

Rossmax NF60 DOG Kids – небулайзер компресорного типу для дітей, ідеально підходить для профілактики та лікування простудних, респіраторних захворювань у дітей у домашніх умовах. Оригінальний дизайн привертає увагу дитини та робить лікування інгаляціями цікавішим.

Переваги

Компресорний небулайзер Rossmax NF60 DOG Kids має такі переваги перед аналогічними моделями

розробка швейцарської компанії Rossmax, лідера у виробництві високотехнологічної медичної продукції; якість приладу відповідає міжнародним стандартам; оригінальний позитивний дизайн у вигляді собачки гарантовано приверне увагу дитини; економічне використання ліків для небулайзера; низький рівень шуму; невеликі розміри та мала вага; інгаляція у режимі природного дихання; VAT-технологія регулювання клапана розпилювача – більш висока швидкість інгаляції, при повністю відкритому клапані, для ліків з більш високою в'язкістю, рекомендується для користувачів з великим дихальним об'ємом; більш низька швидкість розпилення при закритому клапані рекомендується для дітей (низький дихальний об'єм); обсяг резервуару розрахований на 5 мл ліки; завдяки двом небулайзерним камерам підходить для лікування захворювань верхніх та нижніх дихальних шляхів; небулайзер поставляється з компресором, небулайзерними камерами N1 та N2, загубником, дитячою маскою, повітряними фільтрами, трубкою для випуску повітря; небулайзерна камера 1 має швидкість розпилення 0,08-0,2 мл/хв, середній розмір частинок 2,6 мкм, небулайзерна камера 2 - 0,15-03 мл/хв і 5-10 мкм відповідно.

Показання до застосування

Компресорний небулайзер NF60 DOG Kids від компанії Rossmax рекомендується для профілактики та ефективного лікування

астми, бронхіту, бронхіоліту, бронхоектазів, бронхопневмонії, бронхіоліту (небулайзерна камера 1); риніту, синуситу, ларингіту, фарингіту, тонзиліту, трахеїту, трахеобронхіту (небулайзерна камера 2).

Догляд та обслуговування

При використанні небулайзера Rossmax NF60 DOG Kids необхідно дотримуватись наступних рекомендацій:

Використовуйте спеціальні препарати для інгаляцій; Не використовуйте розчини на олійній чи спиртовій основі; переконайтеся, що маска щільно прилягає до обличчя; Очищайте пристрій після кожного використання; мийте знімні частини інгалятора м'яким миючим засобом та ретельно промивайте їх; інгалятор можна мити в посудомийній машині; Замінюйте пиловий фільтр, як тільки він забрудниться.
Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 05.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Інгалятор компресорний дитячий Rossmax NF60 Dog Kids на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Інгалятор компресорний дитячий Rossmax NF60 Dog Kids?

2084.9 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Інгалятор компресорний дитячий Rossmax NF60 Dog Kids.

У чому особливості товару Інгалятор компресорний дитячий Rossmax NF60 Dog Kids?

Інгалятори (небулайзери) та витратні матеріали Інгалятор компресорний дитячий Rossmax NF60 Dog Kids. Відноситься до Ингаляторы (небулайзеры) и расходные материалы

Які відгуки у товару Інгалятор компресорний дитячий Rossmax NF60 Dog Kids?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
вул. Карпенка, 20, Миколаїв
07:30 - 19:30

1 упаковок

Показати всі аптеки з наявністю