Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Глюкокеа glucocare контроль рівня цукру в крові таблетки №30

Life's Health Swiss GmbH
Артикул: 1062403
Глюкокеа glucocare контроль рівня цукру в крові таблетки №30
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваГлюкокеа
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямНе можна
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникLife's Health Swiss GmbH
ДіабетикамМожна
Країна виробництваШвейцарія
ВодіямМожна
ФормаТаблетки
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Глюкокеа glucocare контроль рівня цукру в крові таблетки №30

Склад

1 таблетка містить:

Міо-інозитол - 250,5 mg (мг); Джімнема - 125.25 mg (мг); Берберин - 95.25 mg (мг); Таурин - 62.5 mg (мг); N-ацетат-L-цистеїн (NAC) - 62.5 mg (мг); R-ліпоєва кислота - 25.5 mg (мг); Дііндолілметан (ДІМ) - 7.5 mg (мг); Ванадій сульфат - 0.525 mg (мг); Пиколинат хрому - 0.0975 mg (мг).

Опис

Дієтична добавка GlucoCare в формі таблеток є джерелом натуральних рослинних екстрактів, амінокислот і мікроелементів, які можуть рекомендуватися для підтримки метаболічного процесу в підшлунковій залозі і печінці, для нормалізації рівня глюкози і холестерину в крові при цукровому діабеті I і II типів.

Активні речовини суплементи сприяють зниженню рівня цукру в крові, активації інсулінових рецепторів і чутливості до інсуліну, підвищення здатності клітин поглинати і використовувати глюкозу, допомагає нормалізувати високі рівні тригліцеридів і холестерину. Комплексна дія суплементи може попередити процес гликации при підвищеному рівні цукру та сприяти розщепленню ліпідів, запобігаючи відкладення холестерину і ризику виникнення захворювань. Завдяки збалансованому складу дієтична добавка GlucoCare сприяє поліпшенню метаболізму глюкози в організмі, знижує бажання до солодкого і зменшує апетит, що допомагає корегувати вагу тіла. Дієві компоненти суплементи можуть нормалізувати гормональний фон в організмі і поліпшити загальне самопочуття, підтримуючи функціональний стан підшлункової залози.

Основною перевагою дієтичної добавки GlucoCare є збалансований склад інгредієнтів в одній таблетці, які доповнюють один одного і забезпечують комплексну підтримку. Унікальний склад суплементи допомагає у вирішенні проблем з підвищеним рівнем цукру в крові і сприяє профілактиці ускладнень при порушеннях метаболізму глюкози і продукції інсуліну в організмі.

Показання

Сприяє нормалізації вуглеводного обміну; Допомагає активації інсулінових рецепторів; Підтримання нормального рівня глюкози в крові; Сприяє нормалізації чутливості до інсуліну; Підтримка контролю апетиту до солодкого; Допомагає нормалізувати метаболізм холестерину.

Протипоказання

Індивідуальна неприйнятність будь-якого з компонентів комплексу, дитячий вік, період вагітності та лактації.

Спосіб застосування та дози

Приймати дорослим по 1 таблетці 2 рази на добу або за призначенням лікаря, запиваючи склянкою води під час прийому їжі. Рекомендована тривалість прийому 3 місяці, подальший прийом може бути погоджено з лікарем індивідуально. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Термін придатності

2 роки з дати виробництва.

Умови зберігання

Зберігати в сухому недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 30 таблеток у картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

Лайфс Хелс Свіс ГмбХ, Готхардштрассе 28 6300 Цуг, Швейцарія.

Поширені запитання