Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Гепазак плюс розчин оральний пакет саше 10мл №20

ERBOZETA S.p.A
Артикул: 1061716
Гепазак плюс розчин оральний пакет саше 10мл №20
5.0
599.9 грн
Упаковка
1
пакет
0
грн на бонусний рахунок+ 6.00грн на бонусний рахунок
Купуй повний аналог дешевше тут
fire
Вигода - 294 грн
від 305.6 грн
rigth
Ціна дійсна при замовленні на сайті 3.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваГепазак
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
ВиробникERBOZETA S.p.A
Країна виробництваСан Маріно
ФормаРідини
Первинна упаковкапакет
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Гепазак плюс розчин оральний пакет саше 10мл №20

Склад

1 пакет-саше 10 мл містить:

L-аргінін - 1 г; бетаїн - 1 г; 

допоміжні речовини: очищена вода, сахароза, бетаїн, регулятори кислотності (яблучна кислота, лимонна кислота), L-аргінін, ароматизатор виноградний, консервант - сорбат калію. Без ГМО.

Властивості

Гепазак Плюс дієтична добавка для поліпшення нормальної функції травної системи.

Аргінін і бетаїн забезпечують збільшення витривалості до фізичних навантажень, підвищення працездатності; сприяють зменшенню загальної слабкості і втоми, припливу сил і енергії.

Аргінін - умовно незамінна амінокислота, достатній рівень якої в певні періоди життя людини (інтенсивного росту і розвитку, при захворюваннях, стресу, астенії) не може бути забезпечений лише за рахунок внутрішнього синтезу цього з'єднання, в зв'язку з чим остання повинна потрапляти в організм з їжею . Середньодобова потреба споживання аргініну становить 5,4 г. В організмі людини аргінін входить до складу 20 білків, і є активним і різностороннім клітинним регулятором багатьох життєво важливих функцій організму, здійснює гепатопротекторну дію завдяки антиоксидантній, антигипоксической і мембраностабілізуючої активності, позитивно впливає на процеси енергозабезпечення в гепатоцитах. Аргінін також є субстратом для NО-синтезу ферменту, який каталізує синтез оксиду азоту (NO) в ендотеліоцитах. NO відіграє важливу роль в біорегуляції організму. Фізіологічна роль оксиду азоту полягає в релаксації кровоносних судин, гладкої мускулатури трахеї, шлунка, кишечника, сечового міхура, матки та ін., Також покращує мікроциркуляцію і портальний кровотік у печінці.

Бетаїн - похідне амінокислоти гліцину - триметилгліцин. В організмі він синтезується шляхом окислення холіну або надходить з їжею. Бетаїн може замінювати холін і функціонувати як ефективний донор метильних груп при харчової недостатності метіоніну і здатний запобігати накопиченню ліпідів в печінці. Він визнаний ефективним ліпотропною агентом. Метаболізм бетаина пов'язаний з обміном холіну і метіоніну.

Показання

Гепазак Плюс може бути рекомендований як дієтична добавка до раціону харчування осіб, які перебувають під впливом шкідливого впливу факторів навколишнього середовища, при станах, пов'язаних з порушенням білкового метаболізму (стреси, астенія, травми, голодування, ацетоанемічній стан і ін.), Як додаткове джерело аргініну і бетаїну з метою підтримки нормального функціонального стану травної системи.

Протипоказання

Підвищена чутливість.

Вагітні жінки або жінки, які годують груддю, люди похилого віку або особи з будь-якими захворюваннями перед вживанням цього продукту повинні радитися з лікарями.

Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як заміна повноцінному раціону харчування.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Особливості

Поєднання аргініну і бетаїну сприяє: підвищенню синтезу білків і фосфоліпідів мембран гепатоцитів, поліпшенню детоксикаційних можливостей печінки шляхом дезактивації аміаку, підтримки нормального кровообігу і процесів мікроциркуляції в печінці, зменшення гіпоксії печінки. Бетаїн сприяє підтримці нормального рівня гомоцистеїну. Зручна форма саше.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами

Не впливає.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1-3 саше на добу після їжі.

Вміст саше можна розчинити в невеликій кількості води або приймати без води; дітям у віці від 3-х років приймати тільки за рекомендацією лікаря. Вміст саше розвести в половині склянки 100 мл (ml) питної води і приймати по 1 чайній ложці кожні 10-15 хвилин. Якщо лікар не рекомендує інакше, то приймати по 1-2 саше на добу (вранці і ввечері).

Діти

Застосовувати дітям від 3 років.

Термін придатності

Див. на упаковці.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі від 8 ° до 25 ° С.

Упаковка

По 20 пакетів-саше по 10 мл у картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

ERBOZETA S.P.A, Італія.

Поширені запитання