Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Гепаназе капсули 290 мг №30

Новалік-Фарм ТОВ
Артикул: 46809
Гепаназе капсули 290 мг №30
Написати відгук
277.2 грн
Упаковка
1
блістер
0
грн на бонусний рахунок+ 2.77грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваГепаназе
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникНовалік-Фарм ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Гепаназе капсули 290 мг №30

ГЕПАНАЗЕ ®

Добавка дієтична до раціону харчування

Застосовується для нормалізації функціонального стану

гепатобіліарної системи, зокрема при дискінезії жовчовивідних шляхів, холециститі,

токсичних ураженнях печінки (у тому числі алкогольному), хронічних гепатитах,

жировій дистрофії і цирозі печінки, а також після видалення жовчного міхура

Склад: 1 капсула містить активні інгредієнти: екстракт плодів розторопші плямистої – 80 мг; екстракт кукурудзяних стовпчиків з приймочками – 80 мг; екстракт квітів нагідок лікарських (календули) – 40 мг; допоміжні речовини: магнію стеарат, крохмаль кукурудзяний, мікрокристалічна целюлоза, двоокис кремнію аморфний (орісіл); оболонка капсули: желатин.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г добавки: білки – 13.0 г, жири – 0 г, вуглеводи – 1.0 г; 56.0 ккал (234 кДж).

Форма випуску:

капсули з масою вмісту 290 мг ± 7,5 %.

Функціональні властивості.

Рекомендується в якості додаткового джерела силімарину, вітаміну К, сапонінів та глікозидів. Функціональні властивості Гепаназе зумовлені оптимальним поєднанням гепатопротекторної дії екстракту плодів розторопші плямистої та екстракту кукурудзяних стовпчиків з приймочками (нормалізуючий вплив на секрецію жовчі і моторику жовчовивідних шляхів) з регенеративною та протизапальною дією екстракту квітів нагідок лікарських.

Екстракт плодів розторопші плямистої містить суму флаволігнанів, яка називається силімарином (80%). Силімарин являє собою суміш трьох ізомерів  - силібіну, силігуаніну і силіхристину. Силімарин виявляє гепатопротекторні, антитоксичні і антиоксидантні властивості при гострих і хронічних інтоксикаціях, що обумовлено його здатністю стабілізувати мембрани клітин печінки, стимулювати мікроциркуляцію та репараційні процеси. Силімарин активізує обмін речовин в гепатоцитах та сприяє їхній регенерації, покращує білоксинтезуючу і ліпотропну функції та зменшує ступінь жирової дистрофії печінки, що сприяє нормалізації функціональних показників – рівнів білірубіну, гама-глобуліну, трансаміназ у крові.

Екстракт кукурудзяних стовпчиків з приймочками містить велику кількість біологічно активних речовин: глікозиди, сапоніни, криптосантини, аскорбінову і пантотенову кислоти, вітамін К, флавоноїди, інозит, ситостерол, стігмастерол, ефірні олії, таніни та багато вітамінів. Жовчогінна дія кукурудзяних стовпчиків з приймочками обумовлена здатністю жирних олій, флавоноїдів та інших компонентів посилювати секрецію жовчі, знижувати її в’язкість і відносну густину з одночасним зниженням вмісту білірубіну. Відбувається розширення жовчного міхура з подальшою ритмічною діяльністю сфінктера Одді, що покращує виділення жовчі, попереджаючи розвиток застійних явищ і утворення конкрементів у жовчному міхурі. Сапоніни посилюють секрецію залоз, активність гормонів та ферментів, регулюють водно-сольовий та мінеральний обмін.

В екстракті квітів нагідок лікарських міститься багато каротиноїдів – каротин, лікопін, ксантини, флавохром, а також сапоніни, гіркоти, фітонциди, флавоноїди, глікозиди, тритерпендіоли, яблучна, саліцилова та аскорбінова кислоти, дубильні речовини, вітаміни, ефірні олії. Цей комплекс речовин має протизапальні та імуномодулюючі властивості, посилює процеси регенерації і місцеві захисні механізми. Виявляє спазмолітичні та жовчогінні властивості – розслабляє гладком'язові волокна і стимулює секрецію та  виділення жовчі.

Рекомендації щодо споживання:

рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування при дискінезії жовчовивідних шляхів, холециститі, токсичних ураженнях печінки (у тому числі алкогольному), хронічних гепатитах, жировій дистрофії і цирозі печінки, а також після видалення жовчного міхура.

Спосіб застосування та дози:

вживати дорослим по 1 капсулі 2-3 рази на добу під час їжі, запиваючи водою. Курс споживання – 1 місяць, при необхідності можна повторити декілька разів на рік.

Перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем.

Протипоказання:

індивідуальна несприйнятливість компонентів, гострі захворювання органів гепатобіліарної системи, вагітність та період лактації.

Не є лікарським засобом.

Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Без ГМО.

Умови зберігання:

зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 4°С до 25°С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Номер серії виробництва: вказано на упаковці.

Дата виготовлення: вказана на упаковці.

Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Виробництво на замовлення:

ТОВ «НОВАЛІК-ФАРМА», 04071, м. Київ, вул. Житньоторзька, 8. E-mail: info@novalik.com

Виробник: ТОВ «Нутрімед», Україна 03150, м. Київ, вул. Предславинська, 43/2, тел.: +38 (044) 454-01-01

Адреса потужностей виробництва:

20741, Черкаська обл., Смілянський район, с. Сунки,

вул. Центральна, 1.

ТУ У 15.8-36852896-001:2011

Поширені запитання