star_on

ГематоGood какао добавка дієтична з альбуміном 40 г

Риф ТОВ
Артикул: 1068544
ГематоGood какао добавка дієтична з альбуміном 40 г
5.0
22.3 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 0.22грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.07.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

№6
в категорії
Торгова назваГематогуд
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямЗ 3-х років
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникРиф ТОВ
ДіабетикамНе можна
Країна виробництваУкраїна
ВодіямМожна
ФормаБатончик
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Залізо відіграє важливу роль в організмі, оскільки воно необхідне для утворення гемоглобіну, який переносить кисень до клітин організму. Тому споживання батончиків з альбуміном може допомогти підтримувати нормальні рівні заліза в організмі та запобігати анемії.

Батончик ГЕМАТОGOOD з альбуміном та какао також містить інші корисні компоненти, такі як білки, вуглеводи, вітаміни (зокрема вітамін B12), мінерали та амінокислоти, які відіграють важливу роль у підтримці загального здоров'я та використовуватись в якості дієтичної добавки до харчування. Він може служити як енергетичний та поживний продукт, особливо в умовах підвищеної фізичної або розумової навантаженості, а також в періоди відновлення після хвороби або травми.

Важливо зауважити, що при споживанні слід дотримуватися рекомендацій і не перевищувати денну норму, оскільки надлишок деяких речовин, таких як залізо, також може спричинити проблеми зі здоров'ям. Завжди краще консультуватися з лікарем або дієтологом перед введенням нових продуктів до раціону харчування.

Батончик ГЕМАТОGOOD з альбуміном та какао може використовуватись в якості дієтичної добавки до харчування для дітей з 3-х років, спортсменів, людей похилого віку, щоб стимулювати кровотворення, сприяти зміцненню імунітета, а також при дефіциті заліза в організмі.

Рекомендації щодо вживання

для дітей: від 3 - х до 6 - ти років по 5 г три рази на день; від 6 - ти до 12 - ти років - по 10 г два рази на день; від 12 – ти до 18 років – по 10 г три рази на день; дорослим - не більше 50 г на день. Тривалість безперевного прийому - важливо не перевищувати прийом більше одного місяця. Вживати тільки зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Не рекомендуємо використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Застереження

не рекомендовано дітям до 3-х років, хворим на цукровий діабет, ожиріння, порушення вуглеводного обміну, вагітним, матерям, які годують груддю, особам, які мають підвищену чутливість до окремих компонентів продукту. Не є лікарським засобом. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Склад

цукор білий, альбумін чорний харчовий 5,3%, какао порошок 2,3%, МОЛОКО незбиране згущене з цукром (МОЛОКО коров'яче незбиране, цукор білий, ЦУКОР МОЛОЧНИЙ), патока крохмальна, ароматизатор «Какао», сіль кухонна, консервант сорбінова кислота.

Може містити сліди АРАХІСУ, ГОРІХІВ, ГЛЮТЕНУ, ДВООКИСУ СІРКИ, НАСІННЯ КУНЖУТУ, продуктів переробки СОЇ та ЯЄЦЬ.

Маса нетто

40 г(g). Допустиме від’ємне відхилення вмісту упакованої одиниці 9%.

Строк придатності

12 місяців.

Умови зберігання

у чистих, сухих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, не заражених шкідниками хлібних запасів і захищених від прямих сонячних променів, за температури від плюс 5 С до плюс 25 С і відносної вологості повітря не більше 75 %.

Виробник

ТОВ «РИФ». Місцезнаходження виробника та фактична адреса потужностей виробництва: пр.Богдана Хмельницького, б.162, м.Дніпро, 49057, Україна. Тел. (056)787-01-38.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 08.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату ГематоGood какао добавка дієтична з альбуміном 40 г на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на ГематоGood какао добавка дієтична з альбуміном 40 г?

22.3 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на ГематоGood какао добавка дієтична з альбуміном 40 г.

У чому особливості товару ГематоGood какао добавка дієтична з альбуміном 40 г?

Батончики-мюслі, гематоген, пластівці ГематоGood какао добавка дієтична з альбуміном 40 г. Відноситься до Батончики-мюсли, гематогены, хлопья

Які відгуки у товару ГематоGood какао добавка дієтична з альбуміном 40 г?

Богдан 24 Липень 2024

Як я зрозумів, це як гематогенка, тільки прикольніша і смак кращий) Хоча і класична гематогенка теж дуже смачна. Дітям заходить на ура)

Відгуки покупців про ГематоGood какао добавка дієтична з альбуміном 40 г

Avatar
Богдан
2024-07-24 07:25:06

Як я зрозумів, це як гематогенка, тільки прикольніша і смак кращий) Хоча і класична гематогенка теж дуже смачна. Дітям заходить на ура)

Переваги
гематогенка: смачна, корисна, всім потрібна)
Показати більше відгуків Показати більше відгуків

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
пр. В.Маяковського, 60/10, Київ
08:00 - 21:00

35 упаковок

АНЦ
вул. Гусовського, 8/10, Київ
08:00 - 21:00

19 упаковок

АНЦ
вул. Тулузи, 3Б, Київ
08:00 - 21:00
ТОВ "АПТЕКА НИЗЬКИХ ЦІН ПЛЮС"
likomatЛікомат
Лікомат - це, як поштомат тільки в аптеці, що дозволяє вам забрати замовлення самостійно без черг

14 упаковок

Показати всі аптеки з наявністю