Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Фоліо форте таблетки №90

SteriPharm
Артикул: 1058213
Фоліо форте таблетки №90
Написати відгук
829.6 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 8.30грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваФоліо
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникSteriPharm
Країна виробництваНімеччина
ФормаТаблетки
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Фоліо форте таблетки №90

Фоліо®форте

Folio®forte

Склад (1 таблетка містить): активні інгредієнти: фолієва кислота – 800 μg (мкг); йод – 150 μg (мкг) (у формі йодиду калію); вітамін D3 – 20 μg (мкг); вітамін B12 – 9 μg (мкг).

Допоміжні речовини: наповнювачі: целюлоза (Е460), кальцію гідрофосфат (E341); антиспікаючі агенти: глю- коза, солі магнію жирних кислот (E 470); оболонка таб- летки: покриття: гідроксипропілметилцелюлоза (Е 464).

Дотримуючись збалансованого харчування та здоро- вого способу життя, Ви можете зробити великий внесок у своє здоров’я. Однак іноді вам можуть знадо- битися дієтичні добавки.

Фоліо® форте рекомендується в першу чергу жінкам, які планують вагітність та в період вагітності. У цей пе- ріод життя особливо важливим є достатнє забезпе- чення вітамінами групи В - фолієвою кислотою та вітаміном В12, а також мікроелементом йод. Необхідно звернути особливу увагу на різноманітне та збалансо- ване харчування, а також на здоровий спосіб життя в

період вагітності та під час лактації. Однак не завжди легко засвоїти значно підвищені потреби у фолієвій кислоті, чутливій до дії світла, та важко доступного йоду виключно через їжу. Якщо їсти мало їжі тварин- ного походження, то надходження в організм вітаміну В12 може бути недостатнім. Забезпечити Вам та Вашій дитині збалансоване споживання цих поживних речо-

вин дозволить прийом Фоліо® форте.

Активні інгредієнти

Фолієва кислота - «вітамін вагітності». Фолієва кислота особливо важлива в період вагітності та під час лакта- ції, оскільки вона відіграє важливу роль у всіх процесах

                 при поділі клітин та сприяє зростанню материнської тканини при вагітності. Отже, вона має значення на самих ранніх етапах життя, що зароджується, та по- винна бути на достатньому рівні з самого початку ва- гітності. Тому рекомендується приймати дієтичну добавку з фолієвою кислотою при плануванні вагіт- ності, до зачаття.

Іншими перевагами забезпечення достатньої кількості фолієвої кислоти є її активна участь у нормальному функціонуванні імунної системи, підвищенні збалансо- ваного рівня гомоцистеїну в крові та сприянні зни- женню втомлюваності.

Джерела: листяні овочі (такі як шпинат, брокколі та салат), помідори, крупи, дріжджі, яйця та горіхи.

Вітамін В12 - «вітамін помічник»

Вітамін В12 (кобаламін) також відіграє важливу роль в роботі імунної системи та утворенні крові. Крім того, цей вітамін є важливим для роботи нервової системи та регулювання енергетичних ресурсів організму. Фо- лієва кислота не може виконувати свої функції без віта- міну В12. Через це обидва вітаміни працюють в парі один з одним. У зв’язку з цим вміст вітаміну В12 в орга- нізмі настільки ж важливий, як і достатній запас фоліє- вої кислоти.

Джерела: м'ясо, риба та молочні продукти.

Вітамін D3 - «вітамін сонця»

На відміну від більшості вітамінів, вітамін D виробля- ється Вашим організмом, коли Ви піддаєте шкіру впливу сонячного світла. Варто знати, що вітамін D функціонує як гормон. Вітамін D необхідний для фор- мування та підтримки міцних кісток, оскільки допома- гає організму засвоювати кальцій та фосфор. Вітамін D також відіграє роль в процесі ділення клітин та підтри- мує нормальну функцію імунної системи.

Джерела: здатність організму самостійно утворювати вітамін D; олія печінки тріски та риба.

Йод - мікроелемент

Йод - життєво необхідний мікроелемент для утво- рення тиреоїдних гормонів. Ці гормони контролюють ріст і розвиток усіх органів, нервової системи, мозку, м’язів та скелета. Крім того, йод є важливою поживною речовиною для підтримки здорової шкіри та збалансу- вання енергетичних ресурсів.

Джерела: морська риба, молюски, і в меншій кількості яйця та молочні продукти.

Рекомендації до споживання: для оптимальної під- готовки до вагітності, Фоліо® форте рекомендується приймати з моменту планування вагітності. Фоліо® форте містить 800 μg (мкг) фолієвої кислоти, що допо- магає швидко та надійно забезпечити необхідний запас фолатів в організмі. Щоб забезпечити підвищені

потреби фолієвої кислоти, вітаміну D3, вітаміну В12 та йоду протягом вагітності, рекомендується приймати таблетки до кінця 12 тижня вагітності. Починаючи з 13 тижня вагітності рекомендується забезпечувати поста- чання цих поживних речовин, приймаючи Фоліо® або Фоліо® + Д3. Під час грудного вигодовування новона- роджені отримують поживні речовини переважно з материнського молока, тому Фоліо® або Фоліо® + Д3 слід приймати до завершення періоду лактації.

Застереження при застосуванні: не вживати при підвищеній індивідуальній чутливості до окремих компонентів, особам із захворюваннями щитоподібної залози, або тим, що приймають інші препарати йоду. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Спосіб вживання: дорослим по 1 таблетці на день під час вживання їжі, запиваючи водою. Не перевищувати зазначену рекомендовану добову дозу.

Таблетки Фоліо® форте пропонуються у зручній упаковці-дозаторі, який при натисканні видає одну таблетку.

Термін споживання: термін споживання та можли- вість повторних курсів узгоджувати з лікарем.

Умови зберігання:

Строк придатності: 3 роки від дати виготовлення. Дієтична добавка до раціону харчування.

Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Без лактози, фруктози, глютену, барвників, аромати- заторів та наночастинок.

Примітка: оскільки не використовуються штучні бар- вники, то незначні вкраплення фіолетового кольору можуть бути присутніми на поверхні таблеток, – це обумовлено тим, що в складі є вітамін В12, який є при- родним барвником.

Виробник: СтeрiФaрм Експорт, Хepдepштpacce 29, 61350 Бaд-Гoмбуpг, Нiмeччинa

www.steripharm-export.com

Імпортер: ТОВ "НОВАЛІК-ФАРМ"

08171, Україна, Київська область, Києво-Святошинський р-н, с. Хотів, вул. Промислова, 3 www.novalik.com

Поширені запитання