Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Флюїд сонцезахисний Eucerin Sun Pigment Control для обличчя проти гіперпігментації SPF 50 50 мл

Beiersdorf
Артикул: 1051466
Флюїд сонцезахисний Eucerin Sun Pigment Control для обличчя проти гіперпігментації SPF 50 50 мл
Написати відгук
652.7 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 6.53грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 30.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Характеристики

№8
в категорії
Торгова назваEucerin
ВиробникBeiersdorf
Країна виробництваНімеччина
ФормаФлюїд

Інструкція Флюїд сонцезахисний Eucerin Sun Pigment Control для обличчя проти гіперпігментації SPF 50 50 мл

Склад

Aqua, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Homosalate, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tapioca Starch, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycerin, Tocopherol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Chondrus Crispus Extract, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Carbomer, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Sodium Chloride, Dimethicone, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum.

Опис

Флюїд для обличчя прекрасно захистить шкіру від гіперпігментації, сонячних променів і фотостаріння. Причиною пошкодження шкіри стають переважно ультрафіолетові промені, а також високоенергетичне опромінення, що провокує вивільнення вільних радикалів, які руйнують клітини епідермісу. У продукті Eucerin використовується технологія Advanced Spectral Technology. Вона об'єднує в собі потужні UVA/B фільтри з високим рівнем захисту від ультрафіолету, патентований Тіамідол, який ефективно усуває пігментні плями різного походження, Лікохалкон-А - для нейтралізації вільних радикалів і гліціретінову кислоту підтримуючу механізм відновлення ДНК шкіри. Крем Eucerin може служити чудовою базою під макіяж, так як має легку текстуру, швидко вбирається в шкіру, не забиває пори і не залишає липкою плівки.

Протипоказання

Уникайте потрапляння в очі. Уникайте надмірного сонця і інтенсивного полуденного сонця - це створює серйозну небезпеку для здоров'я, оскільки навіть сонцезахисні продукти з високою SPF не забезпечують 100% захисту. Уникайте контакту з одягом, поки засіб повністю не вбрався в шкіру.

Спосіб застосування та дози

Нанести на обличчя перед виходом на сонце (за 20-30 хвилин). Наносити повторно в разі потреби (особливо після купання, витирання рушником).

Умови зберігання

При температурі 5-25 °С, в недоступному для дітей місці.

Виробник

Байєрсдорф, Німеччина.

Поширені запитання