star_on

Фітоцеребрализин-f капсули 500 мг №40

Фіто Фарма
Артикул: 22044
Фітоцеребрализин-f капсули 500 мг №40
5.0
291.90 грн
Упаковка
Досягнуто ліміт кількості товару
грн на бонусний рахунок+ 2.92грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваФітоцеребралізін
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Кількість в упаковці40 шт
ВиробникФіто Фарма
Країна виробництваВ"єтнам
ФормаКапсули
Умови відпускуБез рецепта

Опис

Фітоцеребралізин-Ф капсули №40

Нормалізує мозковий та периферичний кровообіг, покращує пам'ять,...

За 300 років до нашої ери люди на Сході оцінили його унікальні властивості запобігати передчасному старінню.

Перші згадки про лікувальні властивості листя гінкго було знайдено у стародавніх рецептах традиційної китайської медицини, опублікованих 2800 років до нашої ери.

Рослина гінкго, що з'явилася на Землі близько 250 000 000 років тому, - єдина рослина сімейства гінкгових, що пережила льодовиковий період, тому його іноді називають "живими копалинами".

Інгредієнти: Екстракт гінко білоба, екстракт полізону.

Активні речовини гінкго мають спазмолітичну та судинорозширювальну дію. Зменшують проникність капілярів, нормалізуючи їх тонус.

Гінкго змінює реологічні властивості крові та ефективний у профілактиці тромбофлебіту та реабілітації наслідків коронарного тромбозу, ішемічних інсультів та інших подібних захворювань.

Підвищує еластичність та міцність судин та стінок капілярів, запобігає їх крихкості, регулює циркуляцію крові та ступінь її насичення киснем у периферичній частині мозку, яка відповідає за життєздатність та здоров'я людини, концентрацію уваги

Концентрація.

Полегшує функціональні (мігрені, запаморочення тощо) та поведінкові (погіршення робочої пам'яті, незрозумілі перепади настрою тощо) проблеми при цереброваскулярній недостатності.

Ефективний при зниженні швидкості мислення, зниженні концентрації уваги, підвищеній розумовій напрузі, відновлює порушені функції слуху, зору та мови (у тому числі внаслідок вікових змін).

Сприяє кровопостачанню всіх органів, включаючи серце, печінку, легені та селезінку.

Має адаптогенну дію, а також діє як допоміжний засіб для посилення та продовження ефекту Гінкго.

У традиційній східній медицині використовується класична рецептура.

для посилення мозкового кровообігу, покращення пам'яті, слуху та зору; для відновлення еластичності судин головного мозку при склерозі; зі зняттям головного болю, запаморочення, вестибулярних порушень (тремору), поліпшення сну; як тонізуючий засіб для покращення розумової діяльності, концентрації та ясності мислення; підвищення ефективності терапії до і після інсульту.

Дозування та прийом: По 1-2 капсули 2 рази на день за 20-30 хвилин до їди. Курс 30 днів.

Рекомендується поєднувати:

з капсулами Офтальмовіт та трав'яними чаями Софора, Хризантема для відновлення еластичності та проникності судин; з групою Фітолінчі для покращення постачання тканин киснем; з капсулами "Фітогра", тоніком "Женьшень" для підвищення розумового навантаження; з фіточаєм "Севоне", капсулами "Фіторелакс" під час іспитів.
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 30.05.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Фітоцеребрализин-f капсули 500 мг №40 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Фітоцеребрализин-f капсули 500 мг №40?

291.9 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Фітоцеребрализин-f капсули 500 мг №40.

У чому особливості товару Фітоцеребрализин-f капсули 500 мг №40?

Бади, що поліпшують роботу мозку, увагу та працездатність Фітоцеребрализин-f капсули 500 мг №40. Відноситься до Бады, улучшающие работу мозга, внимание и работоспособность

Які відгуки у товару Фітоцеребрализин-f капсули 500 мг №40?

Вікторія 26 Квітень 2024

Для очей найкращий варіант! Ми з чоловіком купуємо цей продукт не вперше. Зір покращується! Я майже перестала користуватися окулярами. У чоловіка перестали сльозитись очі. Раджу!

Відгуки покупців про Фітоцеребрализин-f капсули 500 мг №40

Avatar
Вікторія
2024-04-26 13:36:20

Для очей найкращий варіант! Ми з чоловіком купуємо цей продукт не вперше. Зір покращується! Я майже перестала користуватися окулярами. У чоловіка перестали сльозитись очі. Раджу!

Переваги
Дієвий
Недоліки
-

Наявність в найближчих аптеках

АНЦ
Харківське шосе, 144-А, Київ
08:00 - 21:00

1 упаковок