Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Фітоконцентрат Екомед нефропатін 30 мл

Екомед ТОВ
Артикул: 14782
Фітоконцентрат Екомед нефропатін 30 мл
Написати відгук
58.9 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 0.59грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

№6
в категорії
Торгова назваНефропатін
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
ВиробникЕкомед ТОВ
Країна виробництваУкраїна
ФормаКраплі
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Фітоконцентрат Екомед нефропатін 30 мл

Склад

Водно-спиртові екстракти чаю зеленого, листя мучниці, брусниці, трави горця пташиного (спориша), суниці, фіалки, хвоща польового, квіток волошки, безсмертника піщаного.

Опис

«Нефропатин» - фітоконцентрат, який покращує видалення азотовмісних речовин з організму та концентраційну здатність нирок, а також нормалізуюче впливає на електролітний баланс крові, функцію ацидоамоніогенезу, регуляцію об'єму крові, обмін білків, ліпідів та вуглеводів, стабілізацію рН крові.

Особливості

Клінічно підтверджено, що фітоконцентрат сприяє нормалізації практично всіх функцій нирок та забезпечує повну нормалізацію аналізів сечі. Крім того, у хворих на хронічну ниркову недостатність препарат виявляє стійкий протианемічний ефект. Такий широкий спектр дії препарату, який нормалізує практично всі функції нирок, відрізняє фітоконцентрат від сучасних діуретиків (сечогінних засобів), які посилюють екскреторну функцію. Широкий спектр регуляторно-регенеративної дії препарату та відсутність побічних ефектів робить його необхідним засобом за будь-якої ниркової патології у дорослих та дітей.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів препарату, вагітність та період лактації.

Спосіб застосування та дози

Профілактичний курс дорослим по 30 - 40 крапель на півсклянки води за 20 хвилин до їди або через 20 хвилин після їди один - два рази на день. Курс -3 тижні. Повторний курс - після двотижневої перерви.

В терапевтичних цілях, за призначенням лікаря може бути призначене індивідуальне дозування: один-два рази на день по 30-70 крапель на 50-100 мл води.

Дозування дітям: Нефропатін вживають із розрахунку 1 крапля препарату на 1 кг ваги дитини дорівнює добовій дозі, яку ділять на 2 рази і розводять теплою водою кожні 5-10 крапель на столову ложку води.

Додаткова інформація*: Для випарення спирту з фітоконцентартів радимо накапати їх у добре теплу воду або у гарячу чашку і зачекати 2-3 хвилини - спирт випарується.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 30 мл у флаконі; по 1 флакону у картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

ТОВ НВ ЕКОМЕД, Україна.

Поширені запитання