Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Евізіо 120 мл

Vorwarts Pharma
Артикул: 1057719
Евізіо 120 мл
Написати відгук
419.2 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 4.19грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваЕвізіо
Спосіб застосуванняВсередину, рідкі
ВиробникVorwarts Pharma
Країна виробництваСловенія
ФормаРідини
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Евізіо 120 мл

Склад

Вода, цукор, оливкова олія, Lutemax 2020 TM (екстракт квіток чорнобривців Tagetes erecta - джерело лютеїну, зеаксантину), емульгатор (полісорбат 80), ароматизатор «апельсин», загущувач (ксантанова камедь), консервант (сорбат калію), ароматизатор «лимон» , регулятор кислотності (моногідрат лимонної кислоти), DL-альфа токоферолу ацетат (вітамін Е), ретинолу ацетат (вітамін А). Без ГМО.

Показання

Евізіо може бути використана як додаткове джерело вітамінів А і Е, що володіють антиоксидантними властивостями і макулярних пігментів - лютеїну і зеаксантину, які надають корисну дію на здоров'я очей.

Складові комплексу сприяють підтримці нормальних функцій зору, збереженню гостроти зору, захисту органів зору від надмірної кількості вільних радикалів і перевантаження.

До того ж, каротиноїди лютеїну і зеаксантину захищають сітківку ока, сприяють підвищенню толерантності і відчуття комфорту при впливі сонячного світла і «блакитного світла» екранів пристроїв.

Згідно загальновідомим джерел, «блакитне світло» від цифрових пристроїв (гаджетів) провокує підвищену сухість і втому очей, зниження гостроти зору, збільшує ризик зниження якості зору і захворювань очей у майбутньому. Надмірне навантаження на очі людини починається зі шкільних років і триває майже все життя, тому необхідно піклуватися про стан очей вже з раннього віку.

Протипоказання

Не застосовувати при підвищеній чутливості до компонентів, які входять до складу продукту. Не слід застосовувати дітям до 7 років, жінкам під час вагітності та жінок що годують груддю. Містить цукор, з обережністю використовувати у хворих з цукровим діабетом, обов'язковий контроль рівня цукру в крові.

Спосіб застосування та дози

Дітям з 7 років приймати по 5 мл емульсії 1 раз на добу під час їжі. Термін застосування - 24 дня, подальше застосування необхідно погоджувати з лікарем.

Перед кожним вживанням флакон необхідно збовтати!

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С.

Упаковка

По 120 мл в флаконі.

Виробник

ЕргоФарма Д.О., Словенія.

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

ДАІ 1, Трновле при Целє, 3000 Целє, Словенія.

Поширені запитання