АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Експрес-тест для ранньої діагностики вагітності Express Test струйний

Атлас Лінк
Артикул: 48288
Експрес-тест для ранньої діагностики вагітності Express Test струйний
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 21.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваExpress Test
Кількість в упаковці1 шт
ВиробникАтлас Лінк
Країна виробництваКитай
ФормаТест струменевий

Опис

Струменевий діагностичний тест Express Test Jet №1 для ранньої вагітності зручний та комфортний у використанні, відрізняється гігієнічністю у користуванні та точністю результату.

Загальна інформація

Хоріонічний гонадотропін людини (ХГЛ) – це гормон, що виділяється плацентою під час вагітності. У невагітних жінок його рівень становить 0-5 мМЕ/мл, з першої години вагітності його кількість значно збільшується і до кінця другого тижня досягає 300 мМЕ/мл. Кількісний вміст ХГЛ у сечі жінки лежить в основі експрес-тестів на вагітність.

Тести на вагітність поділяються на два типи залежно від їхньої чутливості

Визначають концентрацію ХГЛ від 10 мМЕ/мл. Ці тести можуть визначити вагітність через 5-7 днів після запліднення. Увага: Запліднення відбувається пізніше, ніж зачаття. Визначення концентрації 25 mIU/ml. Ці тести зазвичай дешевші, і вони можуть визначити вагітність тільки на пізніших термінах.

Як використовувати

Високочутливий струменевий тест на вагітність 3-го покоління ExpressTest завдяки спеціальній конструкції дозволяє проводити тестування без збору сечі. Це робить процедуру тестування більш простою та гігієнічною. Висока чутливість -10 мМЕ/мл дозволяє визначити вагітність із 7-го дня після зачаття.

Тест можна проводити будь-якої доби. Однак концентрація ХГЛ у ранковій сечі є максимальною, тому на ранніх стадіях затримки рекомендується проводити тест вранці.

Перед тестом слід уникати надмірного прийому рідини та сечогінних засобів. Не рекомендується проводити тест після вживання алкоголю, оскільки це може спричинити результат тесту. Якщо ви проводите тест зарано після запліднення, рівень ХГЛ може бути низьким, і тест дасть негативний результат. У цьому випадку повторіть тест через 48 годин. Рівень ХГЛ може бути визначений тестом протягом декількох тижнів після пологів, кесаревого розтину, викидня, аборту за медичними показаннями.

Відкрийте пакет, дістаньте касету та зніміть захисний ковпачок.

Помістіть позначений стрілкою кінець тест-касети під струмінь сечі на 5 секунд, закрийте захисний ковпачок. Результат можна оцінити через 5 хвилин, але не більше, ніж через 10 хвилин при кімнатній температурі.

Запобіжні заходи

Тест може бути використаний лише один раз.

Результат тесту діє протягом 10 хвилин.

Не використовуйте, якщо минув термін придатності.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 07.04.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Експрес-тест для ранньої діагностики вагітності Express Test струйний на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Експрес-тест для ранньої діагностики вагітності Express Test струйний?

116.2 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Експрес-тест для ранньої діагностики вагітності Express Test струйний.

У чому особливості товару Експрес-тест для ранньої діагностики вагітності Express Test струйний?

Тести для визначення вагітності Експрес-тест для ранньої діагностики вагітності Express Test струйний. Відноситься до Тесты для определения беременности

Які відгуки у товару Експрес-тест для ранньої діагностики вагітності Express Test струйний?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.