Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Дитячий крем Bebble для захисту від вітру та негоди 50 мл

Лавена
Артикул: 1056349
Дитячий крем Bebble для захисту від вітру та негоди 50 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 1.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваBebble
ВиробникЛавена
Країна виробництваБолгарія
ФормаКреми

Інструкція Дитячий крем Bebble для захисту від вітру та негоди 50 мл

Опис

Щоб забезпечити надійний захист для ніжної дитячої шкіри від негативних природних факторів - негоди і вітру, відмінно підійде захисний крем Bebble.

Це засіб дозволить не турбуватися про благополуччя вашої дитини навіть в самий непогожий день, він надійно захистить від вітру і холоду. У його складі містяться ефірні масла і природні компоненти, які пом'якшують і живлять шкіру. За рахунок додавання бджолиного воску, крем утворює на обличчі невидимий тонкий шар, що перешкоджає небажаному впливу зовнішніх факторів. Крем від негоди не використовується для захисту від сонячних променів, враховуйте це.

Натуральні компоненти, що входять до складу крему:

Бджолиний віск - натуральний продукт, лягає на шкіру рівним тонким шаром, утворюючи природний бар'єр, що оберігає від небажаних зовнішніх факторів. Вітамін Е є природним антиоксидантом, благотворно впливає на захисні сили організму. Він допомагає підтримувати еластичність і захисні властивості шкіри, одночасно знижуючи шкідливі дії сонячних променів і захищаючи її. Д-пантенол - ще один натуральний компонент, по-іншому званий вітаміном В5. Усмоктуючись в шкіру, надає їй гладкість і м'якість. Д-пантенол дозволяє підтримувати рівень природної зволоженості шкіри, відмінно стимулює відновлення і зростання клітин. Алантоїн - компонент, що видобувається з рослинної екстракту живокосту. Його цілющі властивості обумовлені заспокійливим ефектом, засіб сприяє видалення відмерлих клітин, пом'якшує шкіру і забезпечує їй кращу можливість для вбирання вологи. Також крем містить кокосове і масло соняшнику.

Призначення

Зимовий догляд, захист від вітру, живлення, пом'якшення; для дітей від народження.

Спосіб застосування

Засіб в зручному компактному флаконі можна носити з собою на прогулянки, для нанесення крему достатньо взяти на палець кількість, розміром з горошину.

При нанесенні слід уникати попадання в очі і на губи.

Поширені запитання