Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Дитяче молочко для тіла Bebble 200 мл

Лавена
Артикул: 1056346
Дитяче молочко для тіла Bebble 200 мл
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 1.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

Торгова назваBebble
ВиробникЛавена
Країна виробництваБолгарія
ФормаМолочко

Інструкція Дитяче молочко для тіла Bebble 200 мл

Опис

"Ніжна формула молочка активно живить шкіру і допомагає зберегти її природний рівень зволоженості. Емульсія з пантенолом заспокоює і захищає шкіру, а комбінація натурального масла оливи і екстракту ромашки піклується про неї, зберігаючи м'якість.

ПРИРОДНІ І АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ ДИТЯЧОГО МОЛОЧКА

Масло оливи - популярний інгредієнт для здорового способу життя, багате ненасиченими жирами, воно швидко проникає в шкіру і забезпечує глибоке зволоження. Допомагає пом'якшити шкіру, залишаючи приємне відчуття шовковистості. Екстракт ромашки містить ефірні масла і флавоноїди, які особливо корисні при догляді за чутливою шкірою дитини. Має протизапальну дію і бореться з вільними радикалами. Д-пантенол, також відомий як провітамін B5, надає шкірі м'якість і гладкість, покращує її зовнішній вигляд. Проникає у верхній шар шкіри і підтримує ee природний баланс вологи. "

Призначення

Живлення і зволоження; для дітей від народження.

Спосіб застосування

Щоденний захист, зволожуючий і живильний догляд допомагають зберегти шкіру малюка м'якою і здоровою. Після купання делікатно витріть шкіру малюка м'яким рушником. Зігрійте трохи молочка між долонями і нанесіть його легкими, масажними рухами.

Поширені запитання