АНЦ
star_on

Децистол капсули №30

Децистол капсули №30
Написати відгук
225.7 грн
Упаковка
блістер
грн на бонусний рахунок+ 2.26грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваДецистол
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
Кількість в упаковці30 шт
ВиробникЭРСЕЛЬ ФАРМА УКРАИНА ООО
Країна виробництваУкраїна
ФормаКапсули
Первинна упаковкаблістер
Умови відпускуБез рецепта

Опис

склад

Активні інгредієнти: 1 капсула містить D-маннозу - 0,3 г, екстракт журавлини (Vaccinium macrocarpon) - 0,018 г, екстракт мучниці (листя) (Arctostáphylos uva ursi) - 0,018 г;

допоміжні речовини : діоксид кремнію.

Опис

Найбільш поширеною інфекцією сечових шляхів є гострий цистит, який зустрічається в основному у жінок. Кожна третя жінка за своє життя хоча б раз перехворює на гострий цистит, причому у 27-44% жінок протягом півроку хвороба рецидивує. Це пов'язано з анатомічними особливостями будови жіночого сечівника, а саме з невеликою відстанню між уретрою та анусом та малою довжиною уретри, що сприяє легкій міграції бактерій з кишечника до сечового міхура.

Загальними ознаками гострого циститу є біль при сечовипусканні, часте сечовипускання, постійне відчуття потреби помочитися та біль у надлобковій ділянці живота.

Серед здорових жінок факторами ризику гострого циститу є нещодавній статевий акт ("цистит медового місяця"), попередня історія гострого циститу, використання сперміцидних місцевих контрацептивів, презервативів зі сперміцидним покриттям та вагінальних діафрагм.

Найбільш важливими факторами ризику повторного гострого циститу є інтенсивне статеве життя, використання сперміцидних (місцевих) контрацептивів і вагінальних діафрагм, а також період менопаузи, коли зниження рівня естрогенів у крові викликає зміни в епітелії слизової оболонки піхви, що призводить до втрат ).

Без лікування інфекція із сечового міхура може піднятися у ниркову паренхіму, викликаючи пієлонефрит, який потребує негайної медичної допомоги.

Загальні властивості

ДЕЦИСТОЛ застосовується для нормалізації функції сечовидільної системи та відновлення біохімічних властивостей сечі при інфекціях сечовивідних шляхів.

D-манноза (альфа-D-манноза ) - простий вуглевод, який не може окислюватися і накопичуватися в організмі, тому він швидко виводиться із сечею. Манноза входить до складу так званих маносильованих глікопротеїнів - особливих білків на поверхні клітин сечовивідних шляхів, до яких "притягуються" і "прикріплюються" бактерії, що викликають інфекції сечовивідних шляхів, наприклад, кишкова паличка. У сечі манноза зв'язується з бактеріями, не дозволяючи їм "прикріпитися" до клітин слизової оболонки сечовивідних шляхів та викликати запалення. Існують дослідження, які показують ефективність альфа-D-маннози при гострому простому циститі та профілактиці рецидивуючого циститу.

Екстракт журавлини (Vaccinium macrocarpon ).

Журавлина відноситься до лікарських рослин, які традиційно здавна застосовують при інфекціях сечостатевої системи. Компоненти екстракту журавлинних плодів, такі як проантоціанідини, мають протимікробну дію на сечу, а органічні кислоти допомагають підтримувати рН (кислотність) сечі у фізіологічних межах. Дослідження показують, що вживання журавлини знижує ризик рецидивуючого гострого циститу.

ЕКСТРАКТ КРАНУЛЮКСІЇ (Arctostáphylos uva ursi ).

Мусука є одним з традиційних лікарських рослин, що використовуються при інфекціях сечовивідних шляхів. До складу екстракту листя мучниці входять флавоноїди, терпеноїди, іридоїди та глікозиди гідрохінону, головним з яких є арбутин. Вони мають м'яку сечогінну, обволікаючу, антибактеріальну та протизапальну дію. Є дані, що застосування екстракту мучниці при інфекціях сечостатевої системи полегшує стан та скорочує тривалість симптомів.

Дозування та застосування

Приймати по 2 капсули 2 рази на день протягом 7-10 днів або за призначенням лікаря.

Для нормалізації роботи сечовидільної системи після перенесеної інфекції приймайте по 1 капсулі 2 рази на день, тривалість прийому не обмежена. Перед тривалим застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Застереження

Розвиток таких симптомів, як лихоманка, озноб, пітливість, сильна втома або слабкість, біль у флангах може вказувати на ускладнену інфекцію сечовивідних шляхів (пієлонефрит) та потребує термінової медичної допомоги.

Не використовуйте, якщо у вас підвищена чутливість до компонентів препарату.

Дослідження у вагітних жінок не проводили.

Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Препарат не слід використовувати як заміну повноцінної дієти.

Форма упаковки

По 10 капсул у блістері, по 3 блістери у картонній упаковці.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °С. Зберігати у недоступному для дітей місці. Термін придатності – 3 роки. Не використовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

НОМЕР УПАКОВКИ

Зверніться до інформації, вказаної на упаковці.

Виробник

Ерсел Фарма Україна Лтд.

21000, Україна, Вінниця, вул. К. Василенка, 20.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 12.09.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Децистол капсули №30 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Децистол капсули №30?

225.7 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Децистол капсули №30.

У чому особливості товару Децистол капсули №30?

Бади при запальних захворюваннях нирок Децистол капсули №30. Відноситься до Бады при воспалительных заболеваниях почек

Які відгуки у товару Децистол капсули №30?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.