Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Дарісан капсули №30

Panacea Herbals
Артикул: 1068026
Дарісан капсули №30
Написати відгук
461.7 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 4.62грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 9.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Дорослим
Алергікам
Дітям
Вагітним
Годуючим
Водіям
Діабетикам
Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваДарісан
ДорослимМожна
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ДітямНе можна
ВагітнимНе можна
ГодуючимНе можна
АлергікамЗ обережністю
ВиробникPanacea Herbals
ДіабетикамМожна
Країна виробництваІндія
ВодіямМожна
ФормаКапсули
Первинна упаковкафлакон
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Дарісан капсули №30

Дарісан капсули №30

Жіноче здоров'я – важлива частина процесу відтворення здорової популяції. Фактори довкілля, швидкий мінливий спосіб життя та різні згубні пристрасті, а також надмірне використання лікарських препаратів (наприклад, стероїдів) поставили під загрозу репродуктивне жіноче здоров'я.

Дарисан - це збалансований фітокомплекс, який спрямований на нормалізацію гормонального балансу, психоемоційного стану та покращення роботи репродуктивної системи жінки. Поєднання компонентів у Дарісан створює синергетичний ефект, що сприяє створенню оптимальних дієтичних умов і надає полімодальний вплив на основні патогенетичні механізми порушень менструального циклу (такі як дисменорея, менорагія, нерегулярний менструальний цикл та інші), синдром передменструальної напруги (ПМС) та гіперпролак.

Склад

1 капсула містить: Екстракт гроноподібної спаржі (Asparagus racemosus) 150 мг, екстракт дашамулу (Dashmul) 150 мг, екстракт симплокоса грона (Symplocos racemosa) 150 мг, екстракт ашоку (Saraca indica) 50 мг 50 мг мг , екстракт якорів стелених (Tribulis terrestris) 25 мг, вітамін Е 25 мг

Властивості

Властивості дієтичної добавки обумовлені активними компонентами, що входять до її складу:

Спаржа кистевидна або Шатаварі (Asparagus racemosus)

Шатаварі має здатність гармонізувати функції гормональної системи, відновлюючи співвідношення ФСГ-ЛГ та підвищуючи синтез прогестерону в яєчниках. Він також позитивно впливає на імунну систему і допомагає організму швидше відновитися після перенесених стресів, діючи як адаптоген. Екстракт спаржі, у свою чергу, має спазмолітичні, протизапальні, антиоксидантні та антистресові властивості, що значно полегшує прояви передменструального синдрому.

Дашамул (Dashmul)

Комплекс з 10 екстрактів, що володіє аналгетичними, протизапальними та антиоксидантними властивостями, сприяє нормалізації стану нейроендокринної та гормональної системи. Дашамул незамінний при порушеннях менструального циклу, ПМС та інших розладах жіночої репродуктивної системи.

Симплокос кистевидний (Symplocos racemosa)

Містить велику кількість фенольних глікозидів, тритерпеноїдів та флавоноїдів, які визначають його фармакологічні властивості, а саме: нормалізація гіпоталамо-гіпофізарно-яєчникового рівня регуляції жіночої репродуктивної системи, антибластомну, антиоксидантну, антиандрогенну, протизапальну дію.

Сарака індійська або Ашока (Saraca indica)

Біологічно активні речовини Ашоки (танін, катехол, фітостерини) стимулюють секрецію естрогенів, забезпечують регенерацію ендометрію, мають виражені протизапальні та спазмолітичні властивості, що забезпечує відновлення порушеного менструального циклу, зменшення вираженості больового синдрому при ПМС та альгодисмен.

Прутняк звичайний (Vitex agnus-castus)

За рахунок відновлення фізіологічного циклу секреції гонадотропного гормону, зниження рівня пролактину, нормалізації естроген-прогестеронового балансу, Вітекс сприяє регуляції менструального циклу, покращує фертильність, зменшує прояви ПМС, гальмує патологічні процеси в молочній залозі.

Цимицифуга або клопогон кистевидний (Cimicifuga rasemosa)

Має естрогеноподібну, спазмолітичну, седативну дію, що сприятливо впливає на репродуктивну систему жіночого організму та зменшує вираженість симптомів ПМС (перепади настрою, відчуття тривоги, нервозність, хворобливі відчуття в молочних залозах, менструальні болі).

Якорі стелиться (Tribulis terrestris)

Має загальнозміцнюючі, тонізуючі властивості, допомагає знизити холестерин, нормалізувати жировий обмін, підвищити лібідо.

Вітамін Е

Потужний антиоксидант сприяє значному зниженню передменструальних симптомів.

Рекомендації щодо застосування

Може бути рекомендований в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин природного походження для сприятливого впливу на репродуктивну жіночу систему, сприяння зниженню рівня пролактину та при порушенні менструального циклу.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Чи не є лікарським засобом.

Застереження

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам у період вагітності та годування груддю. Не перевищувати рекомендованої кількості для щоденного споживання.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1 капсулі 2 рази на день після їди або за рекомендацією лікаря.

Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.

Термін вживання: до 1 місяця, надалі термін вживання погоджувати з лікарем.

Форма випуску

Капсули №30 масою 600 mg (мг) + 5%

Умови зберігання

В оригінальній упаковці при температурі не вище 25°С, у сухому та недоступному для дітей місці.

Виробник

Виробник готового продукту: Панацея Хербалс, 102 Трініті Індастріал Парк, NН-08, Бапан, Найгаон, Васай - 401208, Махараштра, Індія.

Імпортер (прийняття претензій від споживачів): Товариство з обмеженою відповідальністю "ДАРІН.С.ФАРМ", Україна, 65003, м. Одеса, вул. Чорноморське козацтво, будинок. 115 .

Поширені запитання