Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Бронховід гранули саше мед лимон №10

Mehta Herbals
Артикул: 1063210
Бронховід гранули саше мед лимон №10
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 25.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваБронховід
Спосіб застосуванняВсередину, тверді
ВиробникMehta Herbals
Країна виробництваІндія
ФормаПорошки та гранули
Первинна упаковкапакет
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Бронховід гранули саше мед лимон №10

Склад

В складі стандартизовані екстракти лікарських рослин:

імбиру лікарського (Zingiber officinale); коріандру посівного (Coriandrum sativum); перцю чорного (Piper Nigrum); зіри (Cuminum cyminum); адатоди судинної (Adhatoda vasica); березки багатостебельчатої (Convolvulus pluricaulis); пасліну (Solanum surrateense); клеродендруму (Clerodendrum serratum); перцю довгого (Piper longum); альпінії звичайної (Alpinia galanga); барбарису остистого (Berberis aristata); базилі́ка священного (Ocimum sanctum); солодки голої (Glycyrrhiza glabra); айовану запашного (Trachyspermum ammi); лимонної трави (Cymbopogon citratus); мед (Apis melifera).

Опис

БРОНХОВІД® чай від застуди в пакетиках має силу природи і ефективний при сезонних простудних захворюваннях дихальних шляхів з проявами кашлю та подразнення в горлі.

БРОНХОВІД® рослинні гранули є унікальним природним препаратом з поліфункціональною фармакологічною дією:

Антивірусна Бактерицидна Протизапальна Жарознижувальна Муколітична Імуномодулююча Адаптогенна

Механізм дії БРОНХОВІД® рослинні гранули обумовлений стандартизованими екстрактами лікарських рослин та меду, що входять до його складу. За рахунок вмісту і синергізму біоактивних флавоноїдів, глюкоалкалоїдів, сапонінів, полісахаридів, фенольних сполук та органічних кислот трав’яний чай від застуди стимулює синтез кортикостероїдів і активацію макрофагів, сприяє підвищенню рівня цитокінів, інтерферону, пригнічує розмноження вірусної і бактеріальної інфекції, збільшує вироблення сурфактанта, знижуючи в’язкість мокротиння, полегшує і стимулює дихання, посилює клітинний і гуморальний компоненти імунної системи.

Безпечний, містить тільки природні компоненти. Швидке зняття симптомів застуди і грипу. Відновлює і покращує імунний статус. Зручний в застосуванні з хорошими органолептичними властивостями.

Показання

Рекомендується приймати препарат, що містить трави від застуди та кашлю, як загальнозміцнюючий засіб, спрямованого на швидке і ефективне полегшення симптомів простудних захворювань і сприятливого впливу на стан імунної системи.

Протипоказання

Не рекомендовано приймати при індивідуальній чутливості до компонентів продукту.

Спосіб застосування та дози

Дорослим та дітям з 12 років по 2-3 саше-пакетики на добу, попередньо розчинивши вміст пакетика в склянці гарячої води. Тривалість застосування становить від 3 до 7 днів.

Діти

Дозволено дітям від 12 років.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 ° С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка

10 саше-пакетиков по 5 г.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

Мехта хербалс Пвт, Лтд

Поширені запитання