star_on

Шампунь-кондиціонер для волосся Біоголд плацентарно-колагеновий для забарвленого пошкодженого волосся 200 мл

ОСК-Фарм
Артикул: 39577
Шампунь-кондиціонер для волосся Біоголд плацентарно-колагеновий для забарвленого пошкодженого волосся 200 мл

доставимо

Написати відгук
177.60 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
50 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
95 грн | 2 години

Характеристики

Торгова назваBioGOLD
Кількість в упаковці200 мл
ВиробникОСК-Фарм
Країна виробництваУкраїна
ФормаШампунь-кондиціонер

Опис

Шампунь-кондиціонер Biogold Placenta Collagen для сухого, фарбованого та пошкодженого волосся активно блокує випадання волосся, відновлює пошкоджені клітини, насичує вологою.

Волосся стає сильним, еластичним і блискучим. Кондиціонують компоненти роблять волосся слухняним при укладанні.

Інноваційна плацентарно-колагенова формула HAIR THERAPY ACTIVE з біозолотом, кератином та протеїнами шовку призначена для глибокого проникнення протеїнів, вітамінів та мікроелементів у волосяний фолікул та стрижень волосся.

Забарвлене волосся завжди слабше, ніж волосся, що не піддавалися впливу барвників. Більшість фарб для волосся містять аміак, який пошкоджує структуру волосся, що призводить до слабкості і тьмяності волосся, а також до кінчиків, що січуться.

Ми готові допомогти вам позбутися цієї проблеми, використовуючи шампунь-кондиціонер Biogold з плацентою та колагеном для ослабленого волосся та фарбованого волосся.

Шампунь-кондиціонер допомагає відновити структуру волосся, надовго зберігає колір після фарбування.

Шампуні-кондиціонери BioGold не містять лаурил-, лауретсульфат натрію, амонію та ін.

Альтернативним компонентом є сукцинати - солі янтарної кислоти, які в 5 разів м'якше та ефективніше промивають волосся та абсолютно безпечні, у тому числі для дітей.

Плацента зупиняє випадання волосся, прискорює його зростання, активізує діяльність фолікулів. Підвищує життєву силу та стійкість волосся до стресів.

Колаген – будівельний білок сполучної тканини. Відновлює стрижень волосся, забезпечує його міцність, сприяє "омолодженню" волосся.

Біозолото надає силу та енергію клітинам шкіри голови. Створює "провідний ефект" для живлення волосяних фолікулів, забезпечує тривалий зволожуючий ефект.

Кератин - "будівельний матеріал" волосся - заповнює пошкоджені ділянки та згладжує нерівний рельєф, регенерує волосся, запобігає зневодненню. Збільшує блиск та об'єм.

Протеїни шовку розгладжують лусочки кутикули, заповнюють пошкоджені ділянки та полірують поверхню волосся. Відновлює природний шар захисту. Має високу здатність зв'язувати воду.

Позитивний результат помітний після першого застосування.

Рекомендується дорослим і дітям для щоденного догляду за сухим, забарвленим і пошкодженим волоссям.

Властивості

Відновлює кератинову структуру волосяного стрижня Повертає силу і блиск тьмяному волоссю Зміцнює коріння Повертає яскравий колір фарбованому волоссю Захищає волосся від шкідливого впливу навколишнього середовища Ефективно зволожує і робить волосся гладким, блискучим і живим Надає волоссю живий колір, еластичність, силу, пружність та м'якість. Зміцнює тканини, що оточують волосяний фолікул Сприяє здоровому росту волосся Помітно посилює блиск та шовковистість волосся. Ефективно очищає та освіжає волосся Запобігає випаданню волосся Допомагає запобігти перекручуванню волосся Сприяє мікроциркуляції для оптимального живлення клітин та збагачення киснем. Не містить лаурилсульфат натрію

склад

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamydopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Cocoyl Glutamate, PEG-12 Dimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, L-2 Oxanol (Laureth-2), PEG-150 Polyglycer Caprylic/Capric Glycerides Olive Oil PEG-7 Esters, Polyguaternium-10, Fragrance composition (Parfum), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Citric Acid, D-Panthenol, Hydrolyzed Silk Protein, Hydrolyzed Placental Protein, , Hydrolyzed Wheat Protein, Butylen Glycol, Glycosphingolipids, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Methylisothiazolinone.

Спосіб застосування

Поступово нанесіть на вологе волосся, спіньте, змийте водою.

За потреби повторіть.

ПРАВИЛА ЗБЕРІГАННЯ

Зберігати 24 місяці з дати при температурі 5-25°C.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 12.06.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Шампунь-кондиціонер для волосся Біоголд плацентарно-колагеновий для забарвленого пошкодженого волосся 200 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Шампунь-кондиціонер для волосся Біоголд плацентарно-колагеновий для забарвленого пошкодженого волосся 200 мл?

177.6 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Шампунь-кондиціонер для волосся Біоголд плацентарно-колагеновий для забарвленого пошкодженого волосся 200 мл.

У чому особливості товару Шампунь-кондиціонер для волосся Біоголд плацентарно-колагеновий для забарвленого пошкодженого волосся 200 мл?

Шампуні Шампунь-кондиціонер для волосся Біоголд плацентарно-колагеновий для забарвленого пошкодженого волосся 200 мл. Відноситься до Шампуни

Які відгуки у товару Шампунь-кондиціонер для волосся Біоголд плацентарно-колагеновий для забарвленого пошкодженого волосся 200 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.