АНЦ
Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Гель очищуючий Bioderma Sensibio 100 мл

Гель очищуючий Bioderma Sensibio 100 мл
Написати відгук
303.9 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 3.04грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Характеристики

№8
в категорії
Торгова назваBIODERMA
Кількість в упаковці100 мл
ВиробникLaboratoire Dermatologique Bioderma
Країна виробництваФранція
ФормаГель

Опис

Гель-пінка, що очищає від французького бренду Bioderma - це якісний, професійний продукт, який допоможе вам позбутися не тільки від забруднень, залишків декоративної косметики, а й дрібних недосконалостей, спровокованих агресивним впливом зовнішніх та внутрішніх факторів. Піняючий гель Créaline забезпечує глибоке живлення та зволоження шкіри, ефективно відновлюючи пошкоджені ділянки, синтезуючи натуральні протеїни та прискорюючи регенерацію тканин. Регулярне використання цього ароматного засобу допоможе вашій особі повернути бездоганне природне сяйво та здоровий, доглянутий вигляд.

Переваги

Має заспокійливі та протизапальні властивості; Заспокоює подразнення, почервоніння; Активно бореться із сухістю, лущенням; Натуральний комплекс DAF знижує чутливість шкіри; Інтенсивно зволожує та глибоко живить шкіру Ретельно видаляє забруднення; лікує навіть водостійку косметику; утворює густу, кремоподібну піну при контакті з особою; забезпечує безболісне та комфортне очищення обличчя; дерматологічно та офтальмологічно протестовано; без мила, без ароматів, без парабенів; гіпоалергенно.

Спосіб застосування

Нанесіть Bioderma Sensibio Mild Cleansing Foaming Gel на вологу шкіру вранці та/або ввечері, спіньте та ретельно змийте.

склад

Aqua/Water/Eau, Sodium Cocoamphoacetate, Propanediol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Citrate, Peg-90 Glyceryl Isostearate, Mannitol, Xylitol, Laureth-2, Rhamnose Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 15.08.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Гель очищуючий Bioderma Sensibio 100 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Гель очищуючий Bioderma Sensibio 100 мл?

303.9 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Гель очищуючий Bioderma Sensibio 100 мл.

У чому особливості товару Гель очищуючий Bioderma Sensibio 100 мл?

Очищення шкіри обличчя Гель очищуючий Bioderma Sensibio 100 мл. Відноситься до Очищение кожи лица

Які відгуки у товару Гель очищуючий Bioderma Sensibio 100 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.