Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Біфон лосьйон від лупи 100 мл

Біфон лосьйон від лупи 100 мл
Написати відгук
183.0 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 1.83грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 6.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Характеристики

Торгова назваБіфон
ВиробникМібе ГмбХ Арцнаймиттель
Країна виробництваНімеччина
ФормаЛосьйони

Інструкція Біфон лосьйон від лупи 100 мл

Біфон лосьйон від лупи 100 мл

Склад

Денатурований спирт, вода, гліцерин, лимонна кислота, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, біфоназол, полікватерніум-16, ді-натрій фосфат, пантенол, алантоїн, ментол, піроктоноламін.

Лупа - це не тільки естетична, а й медична проблема, тому що вона часто супроводжується неприємним свербінням і почервонінням шкіри голови.

На сьогодні відомо, що утворення лупи викликає дріжджовий грибок Pityrosporum ovale. Оскільки цей грибок є фактором запалення, то для відновлення здорового балансу шкіри голови та зменшення утворення лупи слід нейтралізувати грибкове ураження.

Лосьйон для волосся та шкіри голови Біфон містить біфоназол – високоефективний протигрибковий засіб, що знищує грибок – причину утворення лупи. Шкіра голови відновлює втрачений баланс, зникає неприємний свербіж.

Засіб також містить такі інгредієнти для догляду, як пантенол, що допомагає уникнути сухості шкіри голови, а також протизапальний компонент алантоїн.

У складі лосьйону Біфон відсутні барвники та ароматизатори, забезпечує м'яку дію засобу та дозволяє уникнути додаткового подразнюючого впливу на шкіру голови.

Застосування

Зміст 1/2 – 1 ковпачка рівномірно нанести на шкіру голови і легко втерти кінчиками пальців масажними рухами. Після цього не змивати і укласти волосся як завжди. Для досягнення максимального ефекту слід залишити засіб на шкірі голови. Рекомендується застосовувати Біфон лосьйон для волосся та шкіри голови 2-3 рази на тиждень протягом 4 тижнів. Засіб можна наносити після миття голови як на мокре, так і на сухе волосся.

Особливості застосування

Використовувати згідно з рекомендаціями виробника. Якщо після регулярного використання протягом 4-х тижнів поліпшення не спостерігається, слід звернутися до лікаря, оскільки в деяких випадках лупа може супроводжуватись захворюваннями шкіри, які потребують спеціального лікування (особливо тоді, коли утворення лупи супроводжується запальними процесами).

Застереження щодо застосування

Не застосовувати в області очей! У разі потрапляння у вічі ретельно промийте їх водою. Не призначено для використання дітьми. Засіб слід наносити лише на непошкоджену шкіру. Зазвичай засіб добре переноситься, у разі подразнення шкіри слід припинити використання та звернутися до лікаря.

Поширені запитання