star_on

Беруші Stil силіконові №2

Беруші Stil силіконові №2
Написати відгук
Очікується
Ціна дійсна при замовленні на сайті 27.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip

Основні властивості

Характеристики

ВиробникBengbu Hucong Hearing Protection Equipment
Країна виробництваКитай
ФормаБеруші

Опис

Беруші STIL виготовлені з високоякісного, гіпоалергенного силікону, що плаває, що дозволяє берушам залишатися на поверхні води, коли вони випадають. Це особливо важливо для людей з вузьким і звивистим вушним каналом. Беруші також можна використовувати для захисту вух від надмірної дії дорожнього та побутового шуму.

Особливості

Легко адаптується до індивідуальної форми слухового проходу. Багаторазові (легко очищаються слабким мильним розчином). Забезпечують надійну гідроізоляцію вуха під час прийняття душу, плавання та занять водними видами спорту. Беруші упаковані у пластиковий контейнер для гігієнічного зберігання.

Використати

Для легкого введення берушів у вушний канал відтягніть вухо вгору і назад. Вставте закруглений кінець беруші у вушний канал. Акуратно просуваючи берушу вперед, одночасно обертайте її, доки вона не буде щільно закрита у вушному каналі. Виберіть найбільш зручне положення берушів у вухах, не відчуваючи дискомфорту.
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 24.06.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Беруші Stil силіконові №2 на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Беруші Stil силіконові №2?

81.6 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Беруші Stil силіконові №2.

У чому особливості товару Беруші Stil силіконові №2?

Беруші Беруші Stil силіконові №2. Відноситься до Беруши

Які відгуки у товару Беруші Stil силіконові №2?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.