Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Беруші із пінопропілену original safesound №1

McKeon Products
Артикул: 44539
Беруші із пінопропілену original safesound №1
5.0
39.7 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 0.40грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

№1
в категорії
Торгова назваSafeSound
ВиробникMcKeon Products
Країна виробництваСША
ФормаБеруші

Інструкція Беруші із пінопропілену original safesound №1

Склад

Спінений піноприпилен.

Опис

Протишумні беруші Original Safe Sound м'які - справжні еластичні силіконові беруші, які легко набувають форми вушного каналу (рівень захисту від шуму до 32 ДБ).

Показання

забезпечити нетоксичний, гіпоалергенний захист; захистити слух від гучних звуків під час навчання, прийняття душу, роботи, подорожей, спорту, гучних подій; полегшити дискомфорт під час авіаперельотів; забезпечити захист після операцій на вухах; блокувати доступ води до вуха; захистити вуха плавців від серфінгістів.

Запобіжні заходи

беруші призначені лише для зовнішнього застосування; беруші із спіненого пінопропілену для багаторазового використання; не вставляти беруші безпосередньо у слуховий канал; не вставляти беруші надто глибоко у вухо, щоб була можливість їх легко витягти; не використовувати брудні беруші; не використовувати беруші, якщо ви помітили, що матеріал берушів став щільнішим і втратив пластичність; зберігати беруші потрібно у недоступному для дітей місці.

Спосіб застосування

переконайтеся, що ваші руки та слуховий канал чисті та сухі; протилежною вуху рукою взяти берушу і повільно вставити її круговими рухами у вухо, натискаючи вперед, щоб утворити повітронепроникне ущільнення - виймати беруші повільно, круговими рухами.

Умови зберігання

Після використання беруші обробити, висушити та зберігати в упаковці виробника, зберігати у недоступному для дітей місці.

Упаковка

В індивідуальній упаковці.

Виробник

McKeon Products, Inc, CША.

Поширені запитання