АНЦ
star_on

Бальзам Weleda для сосків 25 г

Weleda
Артикул: 1058181
Бальзам Weleda для сосків 25 г
Написати відгук
324.9 грн
Упаковка
грн на бонусний рахунок+ 3.25грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 30.06.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

№5
в категорії
Торгова назваWeleda
Кількість в упаковці25 г
ВиробникWeleda
Країна виробництваШвейцарія
ФормаБальзами

Опис

Бальзам для сосків лікує тріщини на сосках та забезпечує ефективний догляд за сосками під час вагітності та грудного вигодовування.

100% натуральний бальзам для сосків Weleda поєднує в собі високоочищений ланолін, багаті ліпідами рослинні олії та рослинні екстракти.

100% натуральний, без ароматів та ефірних олій Не потрібно витирати перед годуванням Містить комбінацію інгредієнтів, які значно підвищують ефективність засобу порівняно з кремами та мазями, що містять тільки ланолін, та допомагають швидко усунути біль, запалення та тріщини. Підходить для частого використання до та після грудного вигодовування.

Основні активні інгредієнти

Ланолін (вовняний віск високого ступеня очищення) має зволожуючі та заспокійливі властивості, захищає ніжну шкіру від пересихання та натирання, а сосок від інфікування через тріщини. Бджолиний віск посилює захист від механічних травм (тертя, тиску). Екстракт календули має сильні протизапальні, антибактеріальні та регенеруючі властивості і допомагає швидко заспокоїти потріскану або роздратовану шкіру. Безпечно для дітей від народження. Оливкова та соняшникова олії живлять шкіру та стимулюють обмін речовин. Вони мають гарну пом'якшувальну дію і ідеально підходять для початкових стадій розтріскування і як профілактичний засіб. Сприяють регенерації клітин епітелію.

Переваги

Ефективно та швидко знімає роздратування та біль у сосках під час грудного вигодовування Зволожує та захищає ніжну шкіру соска від висихання, подразнення та розтріскування. Прискорює регенерацію потрісканої шкіри та доглядає за натертими ділянками. Засіб допомагає зробити грудне вигодовування не тільки здоровим, а й приємним для матері та дитини.

Використати

Під час вагітності: наносити на сухі соски. Наносити на соски за 6-8 тижнів до пологів для підготовки до грудного вигодовування.

Грудне вигодовування: після кожного годування витирайте сосок і акуратно наносите невелику кількість бальзаму на сосок та ареолу. Немає необхідності витирати бальзам перед наступним годуванням. Ви можете використовувати його, коли це необхідно.

склад

Ланолін, соняшникова олія, оливкова олія, екстракт календули, бджолиний віск, ланоліновий спирт, токоферол ** компонент ланоліну

Читати детальну інструкцію
Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 08.07.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Бальзам Weleda для сосків 25 г на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Бальзам Weleda для сосків 25 г?

324.9 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Бальзам Weleda для сосків 25 г.

У чому особливості товару Бальзам Weleda для сосків 25 г?

Засоби по догляду за груддю Бальзам Weleda для сосків 25 г. Відноситься до Средства по уходу за грудью

Які відгуки у товару Бальзам Weleda для сосків 25 г?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.