Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Атомер гіпертонічний спрей для носу 100 мл

Атомер гіпертонічний спрей для носу 100 мл
5.0
286.8 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 2.87грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 4.05.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваАтомер
Спосіб застосуванняДля носа
ВиробникPharmacosmetic-Diafarm G. Soultogiannis & Co.
Країна виробництваГреція
ФормаСпреї
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Атомер гіпертонічний спрей для носу 100 мл

Склад

Стерильний гіпертонічний розчин морської води, що містить 2,5% натрію хлориду. Містить натуральні морські мінерали та мікроелементи, такі як кальцій, калій, магній, натрій, тощо.

Показання

при нежиті та закладеності носа під час ГРВІ, грипу, алергії; при гострих і хронічних запаленнях порожнин носа, придаткових пазух і носоглотки; при алергічних, вазомоторних, гіпертрофічних ринітах; при гайморитах, фронтитах, ейтмоідитах; для профілактики в період сезонного загострення алергічних захворювань; для профілактики шкідливого впливу диму, пилу, алергенів, системи нагрівання та кондиціювання повітря.

Протипоказання

Промити розпилювач після кожного використання. Перед використанням під час вагітності або годування груддю проконсультуватися з лікарем.

Опис

Спрей назальний з води морської стерильної, Атомер призначений для очищення, зволоження та зменшення набряку носових порожнин. Усуває накопичений слиз, зволожує слизові оболонки носу та робить дихання вільним.

морська вода видобувається в Егейському морі, в екологічно чистому районі гори Афон на відстані 5 миль від берегу; весь багатий мікроелементний склад морської води зберігається за допомогою технології електродіалізу; гіпертонічний розчин забезпечує зменшення набряку слизової оболонки носової порожнини та видаленню надлишкової рідини завдяки різниці осмотичного тиску; мікродисперсна система розпилення засобу забезпечує глибоке і м’яке зрошення слизової оболонки носа, що не призводить до пошкодження носової порожнини; не призводить до звикання; не містить пропелентів, консервантів та барвників; випускається у стерильному вигляді; підлягає обов’язковому контролю якості протягом виробництва.

Спосіб застосування та дози

Розмістити назальний розпилювач на верхівку флакону та обережно натиснути для закріплення. Рекомендовано робити 1-3 вприскування в кожну ніздрю до 3 разів на день. Придатний для дорослих та дітей старше 3 років.

Умови зберігання

Зберігати при кімнатній температурі, в захищеному від дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності, вказаному на упаковці.

Упаковка

По 100 мл у флаконі.

Виробник

ФАРМАКОСМЕТІК-ДІАФАРМ СТЕРЖДІОУЛАС СТІЛІАНОС & Ко Л.П.

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

14-й км Тессалонікі-Полігірос Н.Р., Термі, Тессалоніки, Греція, індекс 57001.

Поширені запитання