Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Аспіратор для носа дитячий Nosefrida

Nasalprodukter Sverige
Артикул: 38254
Аспіратор для носа дитячий Nosefrida
Написати відгук
259.6 грн
Упаковка
1
грн на бонусний рахунок+ 2.60грн на бонусний рахунок
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Характеристики

№1
в категорії
Торгова назваNoseFrida
ВиробникNasalprodukter Sverige
Країна виробництваШвеція
ФормаАспіратор

Інструкція Аспіратор для носа дитячий Nosefrida

Опис

Дитячий носик вимагає щоденного догляду, який в звичайних умовах зводиться лише до прочищення ватним джгутиком. При нежиті така процедура навряд чи полегшить дихання малюка. Діти до 3-х років не вміють самостійно вивільняти ніс від слизу, їм необхідна допомога батьків, які можуть взяти в руки аспіратор і видалити зайву слиз. З чистим носиком малюкові легше смоктати мамині груди і спокійніше спати.

Аспірація - найбільш швидкий і простий спосіб видалення слизу, що дозволяє підвищити ефективність лікарських препаратів від нежитю (попередньо очищає дитячий ніс), скоротити дози лікарських засобів і терміни одужання.

Аспіратор NoseFrida - простий у використанні і безпечний аспіратор для самих маленьких носиків (від народження до 3 років), що дозволяє швидко і ефективно очистити ніс від слизу.

Розроблено та протестовано лікарями-оталарінгологамі. З нами в МОЗ України.

Особливості

ефективний, простий і безпечний; розроблений, проведений і протестований під контролем лікарів, педіатрів і отоларингологів; сертифікований як безпечне пристрій: не травмує слизову носа навіть при раптовому русі дитини; має антибактеріальний фільтр (в комплекті 3 фільтра). Додатково можна придбати комплект з 20 змінних фільтрів.

Правила догляду та експлуатації

промивайте теплою проточною водою і рідким миючим засобом всі частини аспиратора після кожного використання. Обполосніть і залиште частини сохнуть.Заменіте антибактеріальний фільтр; перед застосуванням закапайте кілька крапель сольового розчину (фізрозчин, Аквамаріс і т.п.) для розм'якшення слизу; помістіть прилад NoseFrida в зовнішній ніздрю і всмоктуючими рухами видаліть слиз; якщо необхідно, повторюйте процедуру до повного очищення носової порожнини; не рекомендується вставляти аспіратор глибоко в носову порожнину малюка, щоб уникнути травм.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка

Аспіратор в контейнері.

Виробник

Nasalprodukter Sverige AB, Швейцария.

Поширені запитання