Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Гель-крем для обличчя APIVITA BEE SUN SAFE сонцезахисний SPF 50 50 мл

Apivita
Артикул: 1067585
Гель-крем для обличчя APIVITA BEE SUN SAFE сонцезахисний SPF 50 50 мл

доставимо

Написати відгук
837.0 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті 1.09.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
50 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPOST
70 грн | 2 години

Характеристики

Торгова назваAPIVITA
Кількість в упаковці50 мл
ВиробникApivita
Країна виробництваГреція
ФормаКреми

Опис

Гель-крем для обличчя APIVITA BEE SUN SAFE сонцезахисний SPF 50 50 мл

BEE SUN SAFE Сонцезахисний гель-крем для обличчя SPF 50 забезпечує високий захист від сонячного випромінювання, освіжає та зволожує шкіру, швидко поглинається завдяки своїй легкій текстурі. Має високу стійкість до води.

Активні компоненти

83% інгредієнтів натурального походження

Забезпечує захист широкого спектру дії від УФA/УФB променів, інфрачервоного випромінювання та синього світла завдяки поєднанню фотостабільних сонцезахисних фільтрів.

Миттєво зволожує шкіру завдяки екстракту морських водоростей, алое та гіалуроновій кислоті.

Запобігає передчасному старінню із запатентованим екстрактом прополісу.

Сонцезахисні засоби BEE SUN SAFE не тільки захищають шкіру, але й поважають морську екосистему. Вони містять чисті формули на основі інгредієнтів, що біологічно розкладаються, і не включають сонцезахисні фільтри, шкідливі для коралів. APIVITA дотримується відповідального пакування з переробленої сировини. Крім того, упаковки придатні для повторної переробки.

Захист SPF50.

Призначення

забезпечує захист широкого спектру дії від УФA/УФB променів, інфрачервоного випромінювання та синього світла завдяки поєднанню фотостабільних сонцезахисних фільтрів; миттєво зволожує шкіру завдяки екстракту морських водоростей, алое та гіалуроновій кислоті; запобігає передчасному старінню із запатентованим екстрактом прополісу.

Спосіб застосування

Перед виходом на сонце розподілити достатню кількість засобу на шкірі – приблизно половину чайної ложки. Нанесення меншої кількості засобу значно знижує рівень захисту. Регулярно повторюйте нанесення, особливо після потовиділення, купання чи витирання рушником. Не перебувайте надто довго на сонці.

Склад

Aqua/Water/Eau**, Propanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Isoamyl Laurate, Glycerin, C13-15 Alkane, Triheptanoin, Silica, C9-12 Alkane, Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Hydrolyzed Algin, Maris Aqua/Sea water/Eau de mer, Chlorella Vulgaris Extract, Propolis Extract, Rosa Canina Fruit* Extract, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Allantoin, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Tocopheryl Acetate, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Sorbitan Oleate, PEG-100 Stearate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triacontanyl PVP, Xanthan Gum, Carbomer, Citronellyl Methylcrotonate, Hydroxyacetophenone, Sodium Hydroxide.

Редакторська група
Дата створення: 31.03.2023
Дата оновлення: 25.05.2023
alert

Зверніть увагу

Опис препарату Гель-крем для обличчя APIVITA BEE SUN SAFE сонцезахисний SPF 50 50 мл на цій сторінці є спрощеною версією від anc.ua Перед придбанням або використанням препарату, необхідно консультуватися з лікарем та ознайомитися з оригінальною інструкцією виробника.Інформація надана тільки для ознайомчих цілей і не має бути використана як керівництво до самолікування. Призначення препарату та його дозування може встановити тільки лікар

Поширені запитання

Яка ціна на Гель-крем для обличчя APIVITA BEE SUN SAFE сонцезахисний SPF 50 50 мл?

837 грн. - ціна в Аптеці Низьких Цін на Гель-крем для обличчя APIVITA BEE SUN SAFE сонцезахисний SPF 50 50 мл.

У чому особливості товару Гель-крем для обличчя APIVITA BEE SUN SAFE сонцезахисний SPF 50 50 мл?

Засоби для безпечної засмаги Гель-крем для обличчя APIVITA BEE SUN SAFE сонцезахисний SPF 50 50 мл. Відноситься до Средства для безопасного загара

Які відгуки у товару Гель-крем для обличчя APIVITA BEE SUN SAFE сонцезахисний SPF 50 50 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук за посиланням.