Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Анти-рубець гель 20 мл

Екобіз
Артикул: 1051874
Анти-рубець гель 20 мл

доставимо

Написати відгук
129.7 грн
Ціна дійсна при замовленні на сайті 26.04.2024
Оплатаtooltip
Доставкаtooltip
Поверненняtooltip
Доставка у
Доступні способи доставки
Укрпошта
0 грн | 2-3 дня
Нова Пошта
50 грн | 1-2 дня
iPost
70 грн | 2 години

Основні властивості

Умова відпуску

Характеристики

Торгова назваАнти-рубець
Спосіб застосуванняЩо місцево діють, зовнішньо
ВиробникЕкобіз
Країна виробництваУкраїна
ФормаГель
Умови відпускуБез рецепта

Інструкція Анти-рубець гель 20 мл

Опис

АНТИ-РУБЕЦЬ Mg ++ Гель - косметичний засіб з природним магнієвим комплексом, екстрактами ріпчастої цибулі і морських водоростей для зменшення рубцевих змін шкіри після загоєння ран (хірургічних втручань, опіків і ін. травм), вугрової висипки, при грубій шкірі на ліктях і колінах, при стріях (розтяжках).

Мікротравми, садна, глибокі травми завжди супроводжуються болем, набряк і запалення. Що приносить масу незручностей. І що найнеприємніше обіцяє утворення рубців і шрамів. А особливий дискомфорт приносять дефекти на видному місці.

Застосування мазі від рубців, шрамів і розтяжок Анти-рубець на основі Mg сприяє поліпшенню синтезу колагену, що сприяє швидкому відновленню пошкоджень.

Анти-рубець - ефективний гель від рубців, шрамів і розтяжок загоює рани, надає рівномірного забарвлення шкірі, що знову утворилася, покращуючи її тургор.

Застосування Анти-рубець достовірно скорочує терміни повного завершення епітелізації ран, уникає надмірне розростання колагенових фібрил на тлі стимулювання зростання еластинових волокон. Ці ефекти підвищують якості усунення рубця будь-якого генезу.

 


Активні компоненти


Механізм дії препарату заснований на впливі на рубцеві зміни, що входять в Анти-рубець Mg ++ компонентів:

Д-пантенол - декспантенол покращує регенерацію пошкодженого епідермісу, дерми, проявляє протизапальний ефект. Нормалізує клітинний метаболізм. Живить, зволожує, пом'якшує шкіру (покращує гідратацію рогового шару і запобігає пересушування). Прибирає роздратування і зменшує свербіж. Має дерматопротекторну дію.
Екстракт цибулі має протизапальний і фібринолітичний ефект. Розм'якшує і сприяє розсмоктуванню рубцевих дефектів. Знімає відчуття стягнутості шкіри. Редукує розтяжки, розгладжує і освіжає шкіру.
Магній (в формі хлориду) покращує мікроциркуляцію, має виражений розсмоктуючий ефект, розгладжує зморшки і рубці, зупиняє старіння шкіри (покращує обмін колагену).

 

 

Оlivderm - водорозчинна форма оливкового масла. Містить велику кількість антиоксидантів, в т.ч. вітаміну Е. Перешкоджає в'янення клітин, має омолоджуючу дію. Сприяє запобіганню зморшок і розгладжує вже наявні. Нормалізує ліпідний обмін в шкірі (боротьба з целюлітом).

 

Екстракт ламінарії - бура морська водорість. Володіє цінними поживними властивостями, містить йод, вітамін С, ніацин, калій, кальцій, залізо. Зволожує, покращує трофіку, насичує амінокислотами, прибирає вікові зміни, робить шкіру рівною, вирівнюючи її рельєф.
Олія м'яти має протизапальну, омолоджуючу, антисептичну і заспокійливу дію. Усуває в'ялість, розгладжує дрібні зморшки і рубці.

Спосіб застосування та дози

Нанести невелику кількість засобу, злегка масажуючи, на вимиту теплою водою проблемну ділянку шкіри 1-2 рази на день. Тривалість курсу залежить від стану рубця і становить від 2 тижнів до отримання задовільних естетичних результатів. Додаткове фізіотерапевтичний (ультразвуковий або тепловий) вплив прискорює настання ефекту.

Запобіжні заходи

Тільки для зовнішнього застосування. Можливе відчуття легкого пощипування, яке є ознакою активної дії природних екстрактів, мінералів і мікроелементів. У разі випадкового потрапляння препарату в очі потрібно промити їх проточною водою і при необхідності звернутися до лікаря.

Поширені запитання