star_on

Здоров’я шкіри вдома

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Минулого тижня ми писали про фактори, які впливають на забруднення повітря вдома на карантині. Сьогодні хочемо розповісти, що можна робити, щоб підтримувати здоров’я шкіри вдома на належному рівні.

n

1. Заведіть кімнатні рослини. Рослини витягають з повітря вуглекислий газ, натомість виділяють кисень. До того ж, деякі кімнатні рослини здатні очищати повітря навіть від шкідливих токсинів.

n

2. Придбайте очищувач повітря. Очищувачі повітря підтримують здоровий баланс іонів в повітрі, перешкоджаючи розвитку хвороботворних вірусів і мікробів. Іонізація знищує до 90% шкідливих мікроорганізмів і очищає повітря.

n

3. Захищайте шкіру за допомогою спеціальних косметичних засобів і використовуйте косметику з позначкою anti-pollution (проти забруднень навколишнього середовища). Косметика anti-pollution встановлює захисну оболонку між епідермісом і навколишнім середовищем, яка усуває багато проблем: бореться з бактеріями, освіжає колір обличчя, нормалізує рівень вологи в клітинах і виводить забруднення.

n

4. Пийте більше води і не забувайте про зволоження. Зволоження – обов’язковий етап щоденного догляду для здоров’я вашої шкіри. А підтримка водного балансу – важлива складова не тільки пружності і свіжості шкіри, але і всього здоров’я організму в цілому.

Усі акції