Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Замовляйте ліки онлайн та оформлюйте доставку на ANC.UA

Дата публікації: 08.09.2023

article page

Замовити ліки онлайн — це зручно, а на anc.ua - дуже просто та ще вигідніше для наших клієнтів. Вибирайте потрібне місто або населений пункт, переглядайте на сайті наявність необхідних товарів з великого асортименту товарів у вибраній аптеці, їх вартість або аналоги та оформлюйте замовлення за декілька хвилин. 

Доставка заощаджує ваш час, допомагає вирішити термінову необхідність у будь-яких ліках або товарах з аптеки, а також є чудовим методом піклування про близьких. Замовляйте все необхідне для себе та близьких з АНЦ по всій країні! 

Оформляйте замовлення та виберіть серед партнерів:

Нова Пошта:
- при замовленні від 600 гривень — безкоштовна доставка
- отримання в поштоматі, відділенні НП або кур’єром до дверей
Укрпошта
- безкоштовна доставка без обмежень по сумі чека
- отримання в відділеннях Укрпошта або кур’єрська доставка
iPOST
- отримання замовлення протягом 2-х годин або в зручний для вас час
- швидка доставка за тарифами iPOST прямо в руки кур’єром.

Ліки потрібні терміново, але їх не має в вашому місті? Замовляйте всі потрібні товари з іншого міста! Вибирайте кнопку „де є в аптеках по Україні“ та оформлюйте доставку, а також натисніть „повідомити про наявність“ коли товар знову з’явиться у наявності! Ми напишемо вам, коли потрібні товари знову з'являться в вашому місті та будуть доступні для покупок онлайн та в аптеках! Крім цього можна переглянути вкладку аналоги та замінники.

Віддаєте перевагу онлайн шопінгу? Отримуй подвійні бонуси за свої покупки! Учасники програми лояльності ЛАЙК отримують 1% бонусів при оформленні замовлень на сайті та в аптеках АНЦ, Копійка та Шар@ по всій країні. Подвійні бонуси отримують клієнти за покупки на наших онлайн сервісах: в мобільному додатку, а також Viber та Telegram ботах. Детальніше, як стати учасником та накопичувати бонуси вже в наступний візит в аптеку читайте за посиланням. 

Замовляйте онлайн, оформлюйте доставку та оцініть якість цього зручного методу отримання потрібних товарів з АНЦ та партнерами! Детальну інструкцію, як зробити замовлення на ANC.UA можна переглянути тут .