Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Як дізнатися графік роботи, знайти аптеку, що працює або найближчу до вашого розташування?

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Як знайти аптеку поруч? В мобільному додатку Аптека АНЦ! Відкрийте головне меню, натисніть вкладку кабінет, виберіть розділ аптеки поруч і ви побачите на карті всі з них, які знаходяться не далеко від вашої геопозиції. Ви можете переглянути адресу, години роботи та додати потрібну до обраних для зручності при оформленні наступних замовлень.

Скористайтеся розділом мапа аптек на сайті! Зайдіть у відповідний розділ з ПК у верхньому правому кутку й оберіть ваше місто, а сайт покаже всі відкриті та працюючі аптеки. Крім цього їх можна переглянути списком з фото фасаду, розташуванням на карті та графіком роботи, а також швидко оформити замовлення на потрібну для вас адресу. Замовляйте у два кліки все необхідне для рідних та близьких.

Потрібно дізнатися, чи є всі ліки за списком в улюбленій «Аптека АНЦ» біля дому? Дізнайтеся у фармацевта телефоном! Зателефонуйте на номер 5900 (безкоштовно з мобільного), а наші оператори повідомлять про наявність і вартість товарів в потрібній аптеці вашого міста. Крім цього вони зручно допоможуть оформити замовлення по телефону.

«Аптека АНЦ» там, де зручно вам!