star_on

Накопичуйте бонуси, повертайте кешбек та купуйте зі знижками протягом грудня! 

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Учасники програми «ЛАЙК» отримують 1% бонусів від суми чека за кожну покупку на сайті, в додатку та в аптеці. Накопичуйте та сплачуйте ними замовлення в 100% обсязі при наступному візиті в аптеку! Як стати учасником та накопичувати бонуси читайте тут.

Протягом всього грудня отримуйте 3% кешбеку від суми чека при розрахунку в аптеках карткою Monobank. Замовляйте ліки онлайн, розраховуйтесь карткою в аптеці та відразу повертайте частину грошей від кожної покупки в Аптека АНЦ, Шар@ та Копійка! Деталі тут та в розділі кешбек в додатку mono. Строк акції з 01.12. по 31.12.2022 включно.

При замовленні ліків в наших ботах ви отримуйте 2% бонусів! Введіть назву потрібних ліків у Viber або Telegram ботах Аптека АНЦ, переглядайте всі варіанти та оформлюйте замовлення. Купуйте зручно та швидко не виходячи з улюбленого месенджера та накопичуйте бонуси в програмі лояльності «ЛАЙК»!

Протягом грудня купайте товари із всеукраїнської акції зі знижками -10%,-20% та 30%! Всі акційні пропозиції можна переглянути за посиланням та на сторінках Аптека АНЦ у Facebook та Instagram. Крім цього 5% від вартості товарів з позначкою банки перераховуємо в «Благодійний фонд Сергія Притули»! Потрібні та улюблені позиції з турбовигідними знижками! 

Нагадуємо, що купувати онлайн вигідніше!

Усі акції