star_on

Все що ви хотіли дізнатися про ефективний компонент коензим Q10

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Швидше за все ви бачили рекламу кремів з Q10 і чули про даний інгредієнт. Давайте разом розберемося, що це за важливий компонент у догляді за шкірою і кому необхідний.

n

Коензим Q10 – компонент антивікової косметики з доведеною ефективністю. Інгредієнтів, які дійсно омолоджують, не так багато, а Q10 – один з найдієвіших в області вікових змін шкіри. Цей компонент міститься в клітинах живих організмів і має ще одну назву – убіхінон, який представляє собою жироподібне з’єднання, що входить до складу всіх клітин організму. Q10 відкрили в 1950-х роках. Головна його властивість – цей інгредієнт є потужним антиоксидантом для шкіри і перетворює поживні речовини в енергію. Але це ще не все, адже корисних властивостей у нього більш ніж достатньо: зберігає зволоженість шкіри, стимулює регенерацію клітин, допомагає і активує вироботку колагену в шкірі, загоює і регулює обмінні процеси в дермі.

n
n

Кому підійде використання коензиму Q10 Якщо у вас виникли перші прояви антивікових змін, шкіра стала менш еластичною, тьмяною і почала сохнути. Він корисний не тільки для зрілої шкіри. При впливі сонячних променів і куріння Q10 пошкоджується і виробляється організмом в меншій мірі.

n

Що варто пам’ятати при виборі крему з цим компонентомКоензим Q10 має невеликий розмір молекули, тому легко проникає в шкіру. Він руйнується при сонячному світлі і від змін температури. Тому по можливості шукайте крем в темних, непрозорих упаковках. Він повинен бути бежевого або жовтого кольору. Якщо ваш крем такого кольору – кількості коензиму Q10 в ньому досить багато. Коензим Q10 існує і в іншому форматі – таблетках. Якщо вживати його разом з їжею, то крім поліпшення стану шкіри і зменшення зморшок коензим Q10 впливає на структуру скелетних м’язів, бере участь в обміні вуглеводів, нормалізує загальний ліпідний бар’єр, полегшує роботу серця і судин.

n

Який формат вживання коензиму Q10 обрати Дивлячись на те, які завдання ви перед собою ставите. Косметичні засоби і вітамінні комплекси з коензимом Q10 шукайте в наших аптеках і на сайті (в пошуку лікарськіх засобів пишіть q10).

n
Усі акції