Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Корисне тріо для підтримки імунітету в зимовий час

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Корисне тріо для підтримки імунітету в зимовий час

Вітамін D3 впливає на серцево-судинну систему, зміцнює імунітет, підтримує нервову систему та покращує мозкову діяльність. Але головна його функція – допомагати засвоюватися фосфору та магнію, що безпосередньо впливає на стан наших м'язів, кісток, волосся та ясен. Він надходить в організм з їжею в недостатній кількості, а поповнити його запас можна за допомогою БАДів та вітамінних комплексів.

Вітамін С зміцнює м'язи, сприяє загоєнню кісток та ран, а також важливий для нормальної роботи імунної системи. Крім цього, він є ефективним противірусним засобом та знижує ризик розвитку простудних захворювань. У фруктах та різних видах капусти великий вміст аскорбінової кислоти, тому при збалансованому раціоні він надходить в організм у потрібному обсязі.

Цинк відповідає за формування повноцінної імунної відповіді організму. Він забезпечує підтримку здоров’я кісток, шкіри, виробництво білків і ДНК. Допомагає правильному відчуттю смаку й запаху. Крім цього цинк найліпший помічник в холодний період для зміцнення організму. Якщо його приймати в перший день після початку простудного захворювання, відновлення організму відбувається швидше, а найголовніше - допомагає імунній системі боротися з вірусами.

Замовляйте онлайн на сайті Вітамін С 500 мг + Цинк 30 мг + Вітамін Д3 1000 мг №30 за посиланням тут.