Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Правда або міф онлайн замовлення ліків

Дата публікації: 27.03.2023

article page

У наш час вже кожен другий хоча б один раз здійснював покупку за допомогою мережі Інтернет, зокрема створення онлайн-замовлення на товар. З недавніх пір широку категорію можливих покупок через Інтернет поповнили і лікарські препарати. Відразу оголосимо, що саме купувати (!) лікарські засоби через інтернет заборонено законом (чому тому, як ви можете потрапити на фальсифікат і не тільки ми вже писали про це), а ось здійснювати замовлення — це легально. Разом з «Аптекою АНЦ» дізнаємося, чи правда, що онлайн-замовлення ліків це вигідно та зручно чи ні.

Очікування: Якість ліків при замовленні через інтернет нижче, ніж при покупці в аптеці

Реальність: При онлайн-замовленні якість продуктів не страждає, адже ви замовляєте той же препарат, що лежить в аптеках з фізичною адресою, просто ви робите замовлення на товар віддалено. Крім відповідної якості, це стосується термінів придатності, умов зберігання тощо.

Очікування: Здійснювати онлайн-замовлення нескінченно довго

Реальність: Насправді, оминаючи аптеки за фізичною адресою у пошуку потрібних ліків, використовуючи пошукову систему, вбиваючи необхідну назву препарату, дзвонити до аптечних довідок, називаючи найменування потрібного виробу – витрачається набагато більше часу. А якщо і знайдеться, але не опиниться в наявності, або не влаштує ціна — пошук продовжується на невизначений час.
При онлайн-замовленні в «Аптеці АНЦ» Ви можете відразу вибрати ту аптеку, де найнижча ціна на потрібний вам товар, при замовленні кількох товарів відкриється картка з найкоротшим маршрутом!

Очікування: Вартість онлайн-замовлення ліки зазвичай вище

Реальність: Частково на це очікування було вже дано відповідь! Адже, використовуючи систему онлайн-замовлення на веб-сайті «Аптеки АНЦ» Ви можете вибрати найнижчу ціну по місту та придбати потрібний вам товар за приємною ціною! А при пошуку ліків, відвідуючи аптеки, розташовані за фізичною адресою, неможливо передбачити дійсну ціну на даний препарат в іншій аптеці — ціни можуть змінюватися, залежно від дати поставки тощо.

Очікування: Важко зрозуміти, як зробити замовлення

Почасти правда. Але використовуючи сайт «Аптеки АНЦ», ви отримаєте безліч підказок! Наш сайт має інтуїтивно зрозумілий і простий інтерфейс. Ви вибираєте товар, замовляєте, отримуєте список адрес, вибираєте адресу, кількість товару, формуєте замовлення та забираєте за обраною адресою! Швидко, легко та зручно!
У разі виникнення запитань, Ви завжди можете зателефонувати за коротким номером 5900 та зробити замовлення у найкоротші терміни за телефоном!

Очікування: При онлайн-замовленні я ділюся особистою інформацією і вона може стати голосною

Реальність: Навпаки, при здійсненні онлайн-замовлення ви не вимовляєте у слух мету візиту, товар, який ви хочете придбати. Веб-сервіс «Аптеки АНЦ» гарантує повну анонімність під час онлайн-замовлення.

Очікування Щоб зробити замовлення, потрібен персональний комп'ютер, це незручно.

Реальність: В онлайн-сервісі «Аптеки АНЦ» є мобільний додаток, за допомогою якого ви можете здійснити онлайн-замовлення в найкоротші терміни! Додаток організовано у вигляді довідника, все легко, зрозуміло та просто! І пам'ятайте, Ви завжди можете зателефонувати за коротким номером 5900 та замовити в режимі реального часу потрібний вам товар!

Чекаємо Вас!