Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Вигравай зарядну станцію та перемагай блекаут!

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Сьогодні мати вдома зарядну станцію- це як мати надійний запас ліків. Ваше здоров’я захищено від холоду, темряви та інших негараздів. Ми не можемо подарувати кожному зарядну станцію, але ми можемо попросити святого Миколая подарувати вам можливість виграти її у нашій Акції!

В період з 8 грудня по 18 грудня купуйте будь-які товари в мережі аптек «АНЦ», «Копійка», «Шар@», з авторизацією у програмі «ЛАЙК», та чекайте на розіграш призів у День святого Миколая, 19 грудня. Окрім головного призу у вас є можливість отримати 500 подарункових бонусів на рахунок «Лайк» або патріотичну сумку-шопер.

Детальні умови та правила акції наведені нижче.

Чекаємо на переможця!

 

Правила та Умови акції.

1.Термін акції та територія проведення:

1.1. Акція проходить в період з 08.12.2022 року по 18.12.2022 року в аптеках суб'єктів, з якими укладені відповідні ліцензійні договори на використання знаків для товарів та послуг, промислових зразків «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@» 

1.2. Акція проводиться на всій території України, крім тимчасово окупованих територій.

1.3. Для участі в акції покупка має бути здійснена одним зі способів: сайт anc.ua, мобільний застосунок АНЦ (для IOS; для Android), Viber-бот, Telegram-бот , аптеки «АНЦ» аптеки «Копійка», аптеки «Шар@».

1.4. В акції можуть взяти участь громадяни України віком від 18 років (окрім співробітників холдингу АНЦ), які мають дійсну авторизацію за номером телефону у програмі лояльності «Лайк».

2. Призи та визначення переможця.

2.1. Головний приз (перше місце)- Зарядна станція Jackery Explorer 500EU.

2.2. Додаткові призи:

2.2.1. З другого по шосте місце- нарахування 500 бонусів на покупки на бонусний рахунок «Лайк»

2.2.2. З сьомого по одинадцяте місце- брендована сумка-шопер.

2.3. Визначення переможця відбудеться 19 грудня 2022 року.

2.4. Переможець визначається випадково за допомогою random.org

2.5. Публікація розіграшу відбудеться 19 грудня. Публікація відео фіксації на youtube каналі «аптека АНЦ». Текстова публікація підсумків на сторінці «аптека АНЦ» в Facebook.

3. Умови участі.

3.1. Мати авторизацію у програмі лояльності «ЛАЙК» з дійсним контактним номером телефону.

3.2. Зробити покупку в період акції в один з способів: сайт anc.ua, мобільний застосунок АНЦ (для IOS; для Android), Viber-бот, Telegram-бот , аптеки «АНЦ» аптеки «Копійка», аптеки «Шар@».

3.3. Під час здійснення покупки провести авторизацію за дійсним номером телефона у програмі «ЛАЙК»

3.4. Кількість покупок/ чеків не обмежена. Чим більше чеків, тим більше шансів на перемогу.

4. Інші умови.

4.1. Беручі участь в акції, Учасник тим самим підтверджує свою згоду на збір та обробку своїх персональних даних.

4.2. Організатор зв’язується з переможцями протягом 72 годин після публікації результатів за допомогою поданих учасниками контактних даних. Переможці повинні підтвердити згоду та умови отримання призу.

4.3. Надання учасниками неправдивих або некоректних контактних даних, котрі унеможливили зв’язок організаторів з переможцями протягом 72 годин, позбавляє переможця права на отримання призу, а будь-які претензії не приймаються.