star_on

Зупини біль у горлі

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Коли настає літо, здається, що біль у горлі не страшний. Однак, гострі запальні захворювання ротової порожнини не дивляться на календар і не слідкують за погодою. Якщо турбує ларингіт, фарингіт чи ангіна, можете придбати лікарський засіб «Декатилен» №20, №40. Тільки з 01 червня по 15 липня 2020 року наша аптека пропонує купити його на 20% дешевше, ніж раніше. Тримайте «Пудові знижки у важкі часи»** та робіть важливі літні покупки.

n

Навіть якщо 4-річна дитина страждає від стоматиту чи ангіни, можна застосовувати «Декатилен». У складі препарату міститься дибукаїн – речовина, полегшує больовий симптом, що супроводжує захворювання горла. «Декатилен» бореться зі збудниками захворювань. В його складі також міститься антисептик широкої дії – деквалінію хлорид. Він діє проти різних патогенних мікроорганізмів.

n

АКТИВНІ РЕЧОВИНИ ДЕКАТИЛЕН™

n

*Гингивит, язвенный и афтозный стоматит, тонзилит, ларингит, фарингит.
1. Адапт. научно-метод. рекомендации для подготовки к практ. занятию по фармакологии на тему: «Местные анестетики», канд. мед. наук Юрьев В.А. Под редакцией проф. Грека О.Р. Новосибирск. – 1997. – http://works.tarefer.ru/51/101386/index.html.
2. Адапт. «Местные анестетики»: http://medbookaide.ru/books fold1002/book1005/p59.php

n

Також «Декатилен» можуть назначати людям, які хворіють на цукровий діабет. Цей препарат не містить глюкозу. Саме тому він не викликає карієс. «Декатилен» застосовують в різних випадках: якщо видалили зуб, при лікуванні ангіни, для боротьби з неприємним запахом з рота. Щоб дізнатись про протипоказання до застосування препарату, ознайомтесь з інструкцією.

n

Лікарський засіб має приємний м’який смак, тому немає бажання одразу запити чи заїсти таблетку. При прийомі препарату важливо діяти за призначенням лікаря та дотримуватись рекомендованого дозування.

n

Якщо хочете зробити покупку в перервах між справами, можете створити попереднє замовлення. Зверніться до аптечної довідки телефоном: 5900. Оберіть послугу «зробити замовлення» та вкажіть назву препарату. Заберіть й оплатіть покупку в аптеці. Можете скористатись готівкою чи банківською карткою. Щоб дізнатись, де знаходиться найближча точка продажу, подивіться наш довідник аптек.

n

Ми пропонуємо витрачати на підтримку здоров’я менше, тому даємо «Пудові знижки у важкі часи». Якщо плануєте придбати лікарський засіб «Декатилен», пам’ятайте, що зараз його ціна знижена на 20%. Акція діє тільки з 01 червня по 15 липня 2020 року.

n

Нагадуємо, ми зараховуємо 1% бонусів від вартості покупки тим, хто зареєструвався в програмі лояльності «Лайк». Відчуйте нашу подяку. Економте на наступних покупках в аптеках під брендами «Аптека АНЦ», «Аптека Шар@», «Аптека Копійка».

n

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я.

n

*Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням обов’язково ознайомтеся з інструкцією для медичного застосування та проконсультуйтеся з лікарем. Протипоказання та можливі побічні ефекти наведені в інструкції для медичного застосування лікарського засобу.  Декатилен таблетки для розсмоктування. РП МОЗ України №UA/6633/01/01 від 19.05.2017. Відпускається з аптек без рецепту. Зберігати у недоступному для дітей місці. Виробник: Ацино Фарма АГ, Швейцарія Представник виробника: ТОВ «ТЕВА Україна»: БЦ «Сільвер Бріз» 02152, м.Київ, просп. П. Тичини, 1-в, 9 пов. Тел. +38 (044) 594 70 80. www.teva.ua. DCTL-UA-00181 термін дії до 24.09.2021

n

**Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 40%.

Усі акції