АНЦ
star_on

Помилки в догляді за шкірою

Дата публікації: 27.03.2023

article page
Помилки в догляді за шкірою.
n
n

Багато хто з нас робить помилки у догляді за шкірою і не замислюються про це. Сьогодні розберемо три найпоширеніші із них:

n

1. Маски для обличчя. Бум на використання тканинних масок стався кілька років тому. Вони зручні та легкі у нанесенні. Однак користувачі забувають про важливий момент – краще їх наносити після очищення і відлущування шкіри. Чому Зволожуючі компоненти не потраплять глибоко в шкіру і не матимуть високу ефективність, якщо не використовувати перед цим скраб або маску з кислотами чи глину, які відлущують ороговілі клітини. При використанні цього етапу ви позбавляйтеся від скупчення себума та бактерій, тим самим підвищуєте ефективність маски.

n

2. Не забувайте про шию. Наносите крем потрібно не тільки на обличчя, але і на цю частину тіла. Пам’ятайте, що вона потребує постійного зволоження, а процес старіння і втрата еластичності найчастіше починається саме з неї. Зморшки на шиї називають кільцями Венери – це поперечні лінії, які оперізують шию. Причини виникнення: неправильна постава, спадковість, шкідливі звички, зловживання смартфонами і т.п. Ви можете підтримувати загальний стан цієї ділянки доглядом та зволоженням, і чим раніше почнете, тим більше доглянутою буде ваша шкіра.

n

3. Не користуйтеся милом підчас вмивання. Антибактеріальне мило з триклозаном у складі використовують лікарі для повної стерильності, а в домашніх умовах вмиватися ним не варто. Господарське містить в собі жирні кислоти і велику кількість лугу, через яку при частому застосуванні шкіра буде отримувати зайве подразнення. Дігтярне відноситься до лікувальних і користуватися ним потрібно тільки при призначенні дерматолога, а косметичне буде сушити шкіру. Потрібно пам’ятати, що мило вбиває не тільки всі забруднення, а й корисні бактерії. Тому краще не користуватися ним для вмивання, а обирати його для миття рук.

n

Не забувайте про ці поради в догляді за обличчям і тоді ваш зовнішній вигляд і стан шкіри якісно зміниться.

n
Усі акції