star_on

Захист шкіри вашого малюка

Дата публікації: 27.03.2023

article page

Святкуйте День захисту дітей разом зі знайомою аптекою! Ми проводимо велику акцію, присвячену маленьким дочкам та синочкам. Пропонуємо придбати звичні засоби гігієни для дитини й отримати знижку на крем проти попрілостей і пелюшкового дерматиту. Нехай кожен малюк України відчуває захист та турботу.

n

Якщо придбаєте будь-які підгузки ТМ Хаггіс, то отримаєте знижку 20% на придбання лікарського засобу «Sudocrem». Унікальну пропозицію роблять аптеки під брендами «Аптека АНЦ», «Аптека Шар@», «Аптека Копійка». Можете провести святковий день разом з малюком та зайти в аптеку іншим разом. Акція діє впродовж місяця – з 01 по 30 червня 2020 року включно.

n

Щоб відчути захист, іноді недостатньо турботливих маминих рук. Скористайтесь нашою пропозицією та придбайте крем для догляду за шкірою дитини з великою знижкою. Захищайте ніжну шкіру малюка від почервоніння й запалення.

n

Щоб не забути про потрібні аптечні покупки, можете зробити попереднє замовлення телефоном. Скористайтесь сервісом аптечної довідки. Зателефонуйте за номером: 5900. Створіть попереднє замовлення та назвіть адресу аптеки, куди вам зручно завітати за покупками. Отримайте повідомлення про готовність своїх майбутніх покупок. Завітайте в аптеку для оплати та отримання товарів.  

n

Зареєструйтесь у програмі лояльності «Лайк», щоб накопичувати бонуси від покупки в аптеці бренду «Аптека АНЦ». Отримайте 1% від вартості товарів на бонусний рахунок. Ці накопичення можна витратити під час наступних покупок.

n

Нагадуємо, впродовж місяця акції аптеки під брендами «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка» та «Аптека Шар@» пропонують знижку на «Sudocrem». Придбайте засоби гігієни та економте 20% при покупці крему від попрілостей.

Усі акції