Замовлення
Замовлення
Обране
Обране
star_on

Контролюйте залишок, термін придатності та графік приймання ліків в додатку «Аптека АНЦ»!

Дата публікації: 01.04.2023

article page

Застосування ліків з вичерпаним терміном придатності може призвести до непередбачених побічних дій та завдати токсичного удару по печінці. Крім того, кожен з нас може опинитися в ситуації, коли ліки терміново потрібні, а в домашній аптеці вони закінчилися. Мобільний додаток «Аптека АНЦ» допоможе.

В розділі «моя аптечка» можна легко завантажити всі ліки (самостійно за назвою або швидко при скануванні штрих-коду), а додаток повідомить вам про закінчення терміну придатності та допоможе контролювати їх кількість. Купайте ліки до того, як вони закінчаться!

Крім цього в розділі «моя аптечка» можна вибрати опцію нагадати про приймання препарату. Потрібно обрати лише частоту, час сповіщення та періодичність. Готово! Додаток нагадає, коли потрібно прийняти ліки або вітаміни, а ви не будете пропускати курс лікування та рекомендації лікаря.

Зробіть ревізію та додайте всі ліки з домашньої аптечки, щоб контролювати кількість та термін придатності, а також розуміти коли її потрібно поповнити. Віртуальна аптечка завжди під рукою.

Бережіть себе та завантажуйте додаток «Аптека АНЦ»:
в Google Play та App Store.