star_on

Безоплатна медична допомога під час війни

Дата публікації: 27.03.2023

article page

В умовах війни у багатьох українців виникають складнощі з доступом до медустанов, а іноді консультація з лікарем потрібна тут і зараз. Нижче розповімо про безоплатну медичну допомогу, яку може отримати кожен громадянин України.

1. МОЗ.

Міністерство охорони здоров'я України запустило безоплатні медичні консультації. Якщо вам потрібна допомога лікаря, то зателефонуйте до контакт-центру за номером 0 800 60 20 19. Проконсультувати можуть наступні спеціалісти: терапевти, педіатри, психологи, кардіологи, гінекологи, хірурги та багато інших.

Крім того МОЗ зібрав вичерпну інформацію про те, як і де українцям, які перебувають закордоном, отримати безоплатну медичну допомогу: від консультацій та обстежень – до стаціонарного лікування. Всю необхідну інформацію шукайте за посиланням.

2. Helsi.

Медичний сервіс Helsi під час війни проводе консультації з лікарями за допомогою відеозв’язку. Онлайн-прийоми безоплатні, а для запису не потрібно мати направлення від сімейного лікаря або декларацію. Приймають людей спеціалісти усіх спеціальностей.

3.Viveo Cares Foundation

Viveo Cares Foundation - міжнародна платформа, яка залучає практикуючих спеціалістів та лікарів зі всього світу для консультації та підтримки українських громадян. Проект надає безкоштовні онлайн-консультації для переселенців, а також тих, хто проживає у зоні бойових дій або мають проблеми зі здоров'ям. Медичну допомогу можна отримати трьома мовами: українською, російською та англійською.

Додаток для Android та iOS

4. Безкоштовна медична допомога — АНЦ.DOC.

АНЦ.DOC - це безкоштовний онлайн-сервіс діагностики, який дає оцінку стану здоров’я та попередній діагноз всього за 5-10 хвилин.

  1. Переходьте за посиланням;
  2. Пройдіть опитування;
  3. Отримайте попередній діагноз та варіанти необхідних дій для усунення проблеми.

Турбота про здоров’я стає зручнішою.

Будьте здорові та бережіть себе!

 

Усі акції